Articole

Un cuplu logodit a construit un studio de yoga

Locuind în Salida, Colorado, Parker Dunbar și-a folosit fierăstrăul portabil Wood-Mizer LT15 pentru a crea un studio de yoga nou-nouț pentru logodnica sa, Jillayne.

O fermă germană își diversifică activitatea și își crește veniturile cu ajutorul fierăstrăului Wood-Mizer LT70

Fermierul german Andreas Piehl exploatează un fierăstrău LT70, permițându-i să întrețină proprietatea și să furnizeze cherestea comunității locale.

Debitarea lemnului cu fierăstrăul portabil pentru distracție, terapie și relaxare

„Debitarea lemnului cu fierăstrăul meu Wood-Mizer este foarte distractivă! Este relaxantă și terapeutică”, afirmă Jon Scott, un fabricant de cherestea din New York, SUA.

Când munca și hobby-urile coincid: povestea unui atelier suedez de tâmplărie

"Lucrul cu hobby-ul tău permite ore nesfârșite de bucurie. Trăiesc acest vis frumos." Aceasta este perspectiva lui Rasmus Ström asupra prelucrării lemnului în atelierul său de tâmplărie, Ädelsnickaren (Tâmplarul maestru), din Falköping, Suedia.

Fierăstrăul Wood-Mizer ajută la promovarea dezvoltării și abilitării femeilor în Pakistan

Ciqam Green Solutions Private Limited, cunoscută și sub denumirea de Ciqam, operează în nordul îndepărtat al Pakistanului. „Ciqam” se traduce prin „Verde” în Burushaski, simbolizând dezvoltarea și prosperitatea. Ciqam este dedicată abilitării femeilor, prin promovarea egalității de gen și a sustenabilității.

Un antreprenor polonez reușește în afacerea de prelucrare a lemnului folosind un fierăstrău Wood-Mizer

Antreprenorul polonez Zygmunt Koss vorbește despre cum și-a găsit pasiunea pentru prelucrarea lemnului și cum a atins succesul în afaceri datorită tehnologiei adecvate.

Construirea unei capele unice din lemn la o fermă din SUA

„Sunt constructor de 40 de ani și am construit o mulțime de lucruri diferite de-a lungul anilor. Dar cred că această capelă este cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată ”, afirmă Bill Miskiman, un proprietar de fermă din Connecticut și unul dintre cei implicați în construcția capelei unice Trinity Knot.

Doi frați din Suedia își conduc cu succes atelierul de construcții și tâmplărie

Göran și Lennart Ståhl produc articole din lemn și furnizează clienților locali cherestea de calitate pentru construcția și finisarea caselor în Suedia. Frații se bazează în primul rând pe sculele și mașinile din gama Wood-Mizer pentru prelucrarea lemnului, inclusiv mașina de rindeluit/profilat MP260 pe patru laturi și mașina de îndreptat la grosime MP160.

Compania Wilson Enterprises se dezvoltă cu ajutorul sistemului industrial de debitare a lemnului Wood-Mizer WB2000

Cu sediul în Michigan, compania Wilson Enterprises, deținută și administrată de o familie, furnizează produse din lemn de înaltă calitate pentru decorarea locuințelor, construcții de case și proiecte de artizanat încă din anul 1985. Recent, compania a investit într-un sistem industrial de debitat Wood-Mizer WB2000 pentru a prelucra buștenii și a obține produse finite, oferind în același timp articole din lemn în aproape 5.000 de magazine cu amănuntul din Statele Unite.

MUNCA PREFERATĂ O VIAȚĂ ÎNTREAGĂ - povestea unui tâmplar din Suedia

"Lemnul vândut în magazinele de bricolaj este scump, așa că oamenii caută modalități de a-l procura mai ieftin. Mă sună și eu le pregătesc o întreagă gamă de produe - pardoseli, pereți și plafoane pentru acoperișuri, chiar și unele profiluri speciale pentru casele istorice. Pentru aceste produse de calitate, folosesc bușteni din păduri vechi de 200 de ani", ne explică Hans Larsson, un operator de fierăstrău și tâmplar din orașul suedez Vansbro.

Articole de la 1 la 10, din total de 114

Abonati-vă la newsletter-ul nostru
Primiți notificări pe email despre promoţii speciale şi produse noi!