Căutați un hobby care se plătește singur? Luați în calcul un fierăstrău!

De Wood-Mizer, Europe

Watch this before buying a sawmill - SWEDISH HOMESTEAD

 

Permiteti-ne să vă introducem seria Swedish Homestead de filme realizate acasă, care vă prezintă o familie germano-americană de trei generații și modul cum își trăiesc viața într-o fermă mare din inima Suediei. În 2002, părinții, Helmut și Susanne Fuchs, s-au relocat din Germania pentru a-și atinge visul de o viață de a-și cumpăra și întreține o fermă veche. În final, cei șapte copii ai lor au început să aibă aceeași pasiune, iar acum continuă moștenirea lăsată de părinți. Swedish Homestead Channel prezintă sfaturi utile, povești înduioșătoare, experiență de mai multe generații și viața de zi cu zi “de la fermă.”

Simeon a învățat de la tatăl său, Helmut, că un fierăstrău poate fi o investiție valoroasă. Când Helmut a achiziționat un model LT40 Super, a știut că va trebui să își dovedească lui însuși că fierăstrăul a meritat banii. Câțiva ani mai târziu, Simeon și tatăl său au constatat beneficiile fierăstrăului, calitatea cherestelei, iar lucrul greu investit în debitarea și construcțiile folosind proprii bușteni i-au ajutat să își formeze un hobby care se plătea singur – dar nu numai.

Simeon prezintă trei aspecte de ținut cont înainte de achiziționarea fierăstrăului dvs. Spre deosebire de majoritatea altor hobby-uri, debitarea aduce rapid recuperarea investiției. Swedish Homestead utilizează fierăstrăul lor în principal pentru nevoile lor, dar de-asemenea obține beneficii prin îndeplinirea nevoilor altora.

Al doilea motiv pentru care Simeon încurajează achiziția unui fierăstrău este că acesta rezistă în timp. Fierăstrăul tatălui său de 15 ani vechime LT40 Super a debitat peste 5.000 de ore. Prin multele lucrări la care a fost folosit în familia Swedish Homestead, fierăstrăul s-a achitat în final de unul singur și a permis familiei să deprindă arta valoroasă a debitării și construcțiilor din lemn.

Mai important, Simeon și familia sa au fost capabili să crească valoarea fierăstrăului său LT40 Super de zece ori față de prețul plătit. Au început cu un împrumut, dar a trecut mult timp de când l-au achitat, iar Simeon ne povestește cu această ocazie “cum și-au îndeplinit astfel visul de a lucra în natură.”

Partajat cu permisiunea din partea Swedish Homestead.

 

Privacy Policy