HR500 Fierăstrău panglică orizontal de retăiere

Out of stock
Imprimă această pagină Adăugare pentru comparare
Fierăstrău-panglică orizontal de retăiere, modular, cu mai multe capete, din gama de capacitate mijlocie.
Ideal pentru firmele care au nevoie de un fierăstrău-panglică de retăiere cu mai multe capete, la un preț accesibil, care poate crește odată cu afacerea dvs.
Descriere HR500 Fierăstrău panglică orizontal de retăiere

Ideal pentru firmele care au nevoie de un fierăstrău-panglică de retăiere cu mai multe capete, la un preț accesibil. HR500 poate crește odată cu afacerea dvs. Designul modular al modelului HR500, mergând de la unul până la șase capete, vă permite să adăugați ulterior mai multe capete de tăiere și să produceți până la șase scânduri și o lăturoaie la o singură trecere. Pentru prisme mai scurte de 1,2 m lungime sau pentru materiale lemnoase cu tensiune internă, aveți la dispoziție și opțiunea cu două role din oțel.

Pupitrul de comandă separat include toate comenzile fierăstrăului-panglică de retăiere. Sistemul de lubrifiere a pânzei și cel hidraulic de întindere sunt localizate central pentru a spori productivitatea și a facilita accesul. În configurație standard, capetele de retăiere se reglează manual, cu șurub. Opțional, se poate adăuga și un sistem de poziționare cu deplasare pe verticală acționată electric, pentru sporirea productivității. Capetele fierăstrăului se înclină la 0°-8° pentru realizarea produselor conice de placare. Aceste caracteristici permit modelului HR500 să producă nu doar scânduri de paleți – cea mai frecventă utilizare – ci și scânduri pentru placaje, podele, împrejmuiri și multe altele. Pentru readucerea prismelor în față și trecerea lor încă o dată prin fierăstrăul-panglică de retăiere, aveți la dispoziție mese cu role pentru realizarea unui sistem manual de readucere a prismelor în față.

Modulul HR500 de bază include, în configurația standard, două capete de tăiere. Pentru extindere, trebuie doar să adăugați încă un modul cu două capete și să instalați o bandă transportoare mai lungă. Designul modular facilitează și reduce costurile cu transportul, oferind firmelor și posibilitatea de a-și scala capacitățile de retăiere în funcție de cerințe.

Read More
Mai multe informații HR500 Fierăstrău panglică orizontal de retăiere
Mai multe informații
Putere
Putere 7.5 kW Motor electric / pe cap
11 kW Motor electric / pe cap
Capacitate de tăiere
Lățime maximă a tăieturii 300 mm
Înălțime maximă de tăiere 200 mm
180 mm (cu verticală sus/jos electric)
Înălțime minimă de tăiere 6 mm
Lungime minimă material 1200 mm
Sistem de avans
Tip Benzi din oțel
Viteză de alimentat 0 - 20 m/s
Pânză
Lungime 4010 mm
Lățime 32 mm
35 mm
Caracteristici și opțiuni cap fierăstrău
Deplasare pe verticală sus/jos Manual (Șurub)
Electric
Volantă pânză
Diametru 600 mm