Imprimă această pagină Adăugare pentru comparare

HR700 Fierăstrău panglică orizontal de retăiere

Out of stock
Fierăstrău-panglică orizontal de retăiere, modular, cu mai multe capete, din gama industrială.
Designul modular al fierăstrăului-panglică HR700 permite o extindere facilă de la un cap de tăiere la maxim șase capete.
Beneficii
  • 2 Circular Blades. 1 Adjustable Blade.
Descriere HR700 Fierăstrău panglică orizontal de retăiere

Ideal pentru firmele care au nevoie de un fierăstrău-panglică cu mai multe capete, conceput pentru regim greu de lucru, de mare capacitate. Designul modular al modelului HR700 permite extinderea ușoară până la un maxim de șase capete de tăiere, în funcție de cerințe. În configurația extinsă la maxim, cu șase capete de tăiere, HR700 transformă prisme de mari dimensiuni în șase scânduri și o lăturoaie la o singură trecere.

Un pupitru de comandă separat include toate comenzile fierăstrăului-panglică de retăiere. În configurație standard, înălțimea capului se reglează manual, cu șurub. Opțional, aveți la dispoziție un sistem de poziționare și deplasare pe verticală acționată electric, care măresc viteza și precizia la ajustarea înălțimii capetelor pentru producerea lemnului tăiat la diferite dimensiuni. Sistemul centralizat de întindere a pânzei pentru fiecare modul cu două capete eficientizează procesul de schimbare a pânzelor.

Transportorul cu bandă dublă din oțel furnizează o suprafață solidă și rezistentă, care susține prismele pe toată lățimea. Rolele masive mecanizate stabilizează prismele și le împing în capetele de tăiere, ceea ce facilitează prelucrarea prismelor scurte sau a materialelor lemnoase cu tensiune internă. Senzorul pneumatic ridică automat rolele pentru a face loc prismelor la venire. Viteza rolelor este sincronizată cu viteaza benzii transportoare, oferind o tăiere mai precisă, mai ales pentru scânduri subțiri.

Modulul HR700 de bază include, în configurația standard, două capete de tăiere. Pentru extindere, trebuie doar să adăugați încă un modul cu două capete și să instalați o bandă transportoare mai lungă. Designul modular facilitează și reduce costurile cu transportul, oferind firmelor și posibilitatea de a-și scala capacitățile de retăiere în funcție de cerințe.

Read More
Mai multe informații HR700 Fierăstrău panglică orizontal de retăiere
Mai multe informații
Putere
Putere 11 kW Motor electric / pe cap
15 kW Motor electric / pe cap
Capacitate de tăiere
Lățime maximă a tăieturii 400 mm
Înălțime maximă de tăiere 370 mm
Înălțime minimă de tăiere 6 mm
Lungime minimă material 1200 mm
Sistem de avans
Tip Benzi dublă din oțel
Viteză de alimentat 0 - 20 m/s
Pânză
Lungime 4670 mm
Lățime 32 mm
35 mm
38 mm
Caracteristici și opțiuni cap fierăstrău
Deplasare pe verticală sus/jos Manual (Șurub)
Electric
Volantă pânză
Diametru 600 mm
Abonati-vă la newsletter-ul nostru
Primiți notificări pe email despre promoţii speciale şi produse noi!