LT20 Sawmill

LT20 logo promo

Prelucrare versatilă și fiabilă a lemnului pentru afacerile profesionale

LT20ME15SAH3-SWR + Decojitor

21,621 € 17,280 €

Economisiți 4,341 €

Conține:

 • 11 kW Motor electric
 • Linie M
 • SW10 Setworks
 • Pachet hydraulic AH3((1)
 • Șine pat unghiulare
 • Decojitor

* Promoția este valabilă până în 30 iunie 2021.

** Ne rezervăm dreptul de a modifica condițiile de promovare fără a declara motivele.

Seria de fierăstraie-panglică LT20 reprezintă soluția ideală pentru cei aflați la început de drum în industria lemnului – firme, ateliere, profesioniști care lucrează pe cont propriu sau afaceri mai mari – care vor un fierăstrău-panglică eficient, flexibil și productiv, dar care nu au nevoie de capacitatea de producție în volume mari a seriilor LT40 și LT70.

LT20 taie bușteni cu un diametru de până la 80 cm și o lungime de 6.1 m (M Pat). Manipularea buștenilor cu modelul LT20 se poate configura pentru a îndeplini nevoile exacte ale afacerii dvs. Sunt disponibile configurații manuale sau hidraulice de manipulare a buștenilor, pentru adecvarea la cerințele de productivitate și buget. Capul de tăiere al fierăstraielor-panglică LT20 reține aceleași caracteristici de productivitate ca și gama premium de la Wood-Mizer. Cu sistemele electronice standard de poziționare prin SW, pur și simplu selectați grosimea necesară a scândurii și capul de tăiere se poziționează automat la înălțime pentru fiecare operație de tăiere – fără a mai aștepta calcule efectuate manual. Deplasarea înainte și înapoi este realizată prin sistemul de avans mecanic cu viteză reglabilă.

Pânza este lubrifiată direct dintr-un rezervor de apă pentru a îmbunătăți performanța de tăiere și a menține pânza curată. Brațul electric de ghidare susține pânza în timp ce taie materiale la dimensiuni variate. Întinzătorul se ajustează ușor și menține pânza la gradul adecvat de tensionare pentru tăiere.

Capacitate de tăiere

Lungime maximă bușteni - 6.1 m (M Pat)
Diametru - 80 cm
Lățime maximă a tăieturii - 65 cm

Motor principal

11 kW Motor electric

Manevrare buștean

(1)Pachet hydraulic AH3 - Trei suporți laterali, clemă centrală pe doi cilindri, gheară de întoarcere a bușteanului, două role pentru conicitate, brațe de încărcare a bușteanului

*Fierăstrăul LT20 indicat în video are o configurație diferită față de fierăstrăul la vânzare.

Obține oferta personalizată de fierăstrău!

sample@sample.com

Țara

Transmiterea acestui formular indică faptul că sunteți de acord cu termenii Politicii de Confidențialitate a Wood-Mizer.

Experiența Clientului Wood-Mizer

 • Suport client
  Suport clienți cunoscut la nivel global și disponibil local.

 • Garanție
  Garanție de 2 ani pe toate fierăstraiele LT și LX.

 • Instalație
  Putem livra și instala fierăstrăul LT20 în locația dvs. la cerere.

 • Instruire
  Puteți beneficia de instruire la locul instalării la momentul livrării, solicitați mai multe detalii distribuitorului dvs.

Privacy Policy