Comandă acum NOUL Fierăstrău LT20START cu sistem hidraulic, la un preț special.

Economisește până la €4,033

Promoția este valabilă până la 13 septembrie 2024

Imprimă această pagină Adăugare pentru comparare

LT20START Fierăstrău panglică

Out of stock
Only %1 left
Fierăstrăul LT20START accesibil cu sistem hidraulic complet pregătit de utilizare
Fierăstrăul LT20START dispune de cea mai funcțională și populară configurație cu sistem hidraulic complet și dispozitiv Setworks pentru o operare eficientă și ușoară, acum disponibilă la un preț accesibil!
Descriere LT20START Fierăstrău panglică

Wood-Mizer offers flexible financing options to make purchasing your Wood-Mizer equipment easy and affordable! Whether you are a hobbyist or a business owner, let's make your sawmilling dreams a reality.

 

More Info

 

 

 

Bazat pe seria versatilă și fiabilă de fierăstraie panglică LT20, LT20START păstrează funcționalitatea completă și parametrii de debitare la un preț mult mai competitiv. Fierăstrăul este disponibil într-o configurație principală, care include un sistem hidraulic complet de manipulare a buștenilor și un panou de control Setworks pentru reglarea automată a înălțimii de tăiere. Acesta a fost dezvoltat pentru a răspunde unei nevoi tot mai mari de fierăstraie-panglică de buget redus, cu capacități similare cu cele ale mașinilor mai mari.

Fierăstrăul LT20START a fost conceput pentru întreprinderile mici și mijlocii, precum și pentru utilizatorii individuali, care caută o mașină pregătită de utilizare cu funcționalitate completă de tăiere. Fierăstrăul LT20START permite transformarea buștenilor în cherestea în mod eficient și la un cost redus!

Mai multe opționale sunt rezervate pentru fierăstrăul LT20SUPER, care este disponibil în funcție de timpul de producție. Această configurație LT20SUPER permite personalizarea fierăstrăului în funcție de cerințele specifice de afaceri și de condițiile bugetare.

Fierăstrăul LT20START permite debitarea buștenilor cu un diametru maxim de 80 cm și o lungime de 6,1 m. Se bazează pe cadrul de pat de dimensiuni M, care este fabricat similar altor fierăstraie. Debitarea buștenilor mai lungi este posibilă cu extensiile patului, care sunt disponibile suplimentar.

LT20START este un fierăstrău staționar, care trebuie instalat sub un acoperiș și fixat cu șuruburi de podeaua de beton. Patul are șine de pat în formă de acoperiș (cu acoperiri opționale din oțel inoxidabil) care împiedică acumularea scoarței sub buștean.

Pachetul hidraulic STANDARD AH3 reprezintă un beneficiu evident al LT20START, permițând utilizatorilor să manipuleze cu ușurință buștenii. Sistemul este alimentat de un motor electric de 3 kW cu un debit de ulei de 11 l/minut. Include trei suporturi laterale, o clemă centrală, un dispozitiv de întoarcere a buștenilor cu gheare, două role de echilibrare a buștenilor și un încărcător de bușteni.

Sistemul hidraulic eficient permite încărcarea, plinte de siguranță hidraulice a bușteanului în modul cel mai convenabil. Clema centrală funcționează pe o singură tijă solidă în plan orizontal și vertical, apăsând bușteanul pe suporturile laterale și fixându-l ferm în timpul debitării.

Fierăstrăul LT20START utilizează un motor electric standard de 11 kW. Mai multe opțiuni de motorizare și sisteme hidraulice sunt disponibile pentru fierăstrăul LT20SUPER.

Panoul de comandă are un joystick ergonomic pentru deplasarea capului de tăiere înainte/înapoi și este livrat în echiparea standard cu SW10 Setworks pentru reglarea automată a înălțimii de tăiere. Cu acest dispozitiv, nu trebuie să calculați și să setați manual înălțimea de tăiere.

Brațul de ghidare al pânzei este deplasat electric și este activat pe panoul de comandă. Stabilizează pânza în timpul debitării buștenilor (în special în cazul celor cu forme neregulate). Tensiunea pânzei este reglată cu ajutorul unui șurub și unui manometru. Sistemul de lubrifiere al pânzei se bazează pe o supapă electromagnetică.

Un decojitor este opțional. Este recomandat pentru debitarea buștenilor murdari cu noroi, nisip sau gheață în scoarță, prelungind durata de viață a pânzei.

LT20START utilizează pânze standard de 4010 mm lungime și 32-35 mm lățime.

Read More
Clipuri video LT20START Fierăstrău panglică
Caracteristici LT20START Fierăstrău panglică

Mai multe informații LT20START Fierăstrău panglică
Mai multe informații
Putere
Putere 11 kW Motor electric
Capacitate de tăiere
Diametru maxim buștean 80 cm
Lungime maximă buștean 6.1 m
Lățime maximă a tăieturii 65 cm
Lățime maximă prismă 58 cm
Adâncime maximă a tăieturii 25 cm
Caracteristici și opțiuni cap fierăstrău
Setworks (Dispozitiv de comandă) SW10
Deplasare pe verticală sus/jos Electric
Cap fierăstrău înainte/înapoi Electric
Braț de ghidaj pânză Electric
Sistem de lubrifiere pânză Supapă electrică
Sistem de tensionare pânză Șurub cu manometru
Decojitor Optional
Diametru port colectare rumeguș 101.6 mm (4'')
Pânză
Lungime 4010 mm
Lățime 32 mm
35 mm
Volantă pânză
Diametru 483 mm
Tip Prevăzută cu curea
Material Fontă
Caracteristici și opțiuni pat fierăstrău
Construcție pat Şină singură
Șine pat unghiulare Standard
Extensii de pat xtensie manuală a patului: 1,8 m, 3,6 m sau 7,2 m
Caracteristici standard Picioare fixe
Manevrare buștean
STANDARD Hidraulică 3 suporți laterali
Clemă centrală pe tijă unică
Gheară de întoarcere buștean
Două plinte de siguranță hidraulice
Încărcător buștean
Pompă hidraulică 3 kW (11 l/min)
Caracteristici și opțiuni fierăstrău
Construcția cadrului Consolă
Standarde CE
Opționale Acoperiri de șină din oțel inoxidabil
Role superioare de susținere laterală
Abonati-vă la newsletter-ul nostru
Primiți notificări pe email despre promoţii speciale şi produse noi!