Știri

Wood-Mizer lansează mașina de profilat/rindeluit/debitat MP220

14.07.2021

Mașina MP220 de prelucrarea lemnului de la Wood-Mizer combină eficient trei operații – profilarea, rindeluirea și debitarea – într-o singură unitate, economisind timp și reducând costurile pentru operatori și tâmplari.

Accent pe productivitate: Linia de prelucrare Wood-Mizer LT70WIDE HEAVY-DUTY

02.06.2021

Wood-Mizer anunță o nouă transmisiune LIVE care prezintă un model robust de fierăstrău utilizabil în condiții grele de lucru de la Wood-Mizer, LT70 HEAVY-DUTY, care funcționează împreună cu circularul EG300, rampe de încărcare și o masă de sortare. Prezentarea online este programată pentru 10 iunie 2021 și va fi disponibilă inclusiv ca înregistrare pe canalul YouTube.

Wood-Mizer Europa își extinde spațiile de producție și birouri în Polonia

13.05.2021

Wood-Mizer Industries a inaugurat recent pentru producție hala extinsă și spațiile de birouri din Polonia, care se afla în construcție din iulie 2020. Cu 2.600 mp, noua clădire extinde suprafața folosită de companie la un total impresionant 17.000 mp. Noul spațiu operațional este conceput pentru departamentele de construcții și inginerie, cercetare și dezvoltare, prototipuri și pentru divizia de scule și echipa de marketing.

Noua mașină de prelucrarea lemnului 3-în-1 se lansează în curând

05.05.2021

Wood-Mizer se pregătește să lanseze o nouă mașină de prelucrare a lemnului care combină eficient trei operații într-o singură unitate. Imaginați-vă - puteți profila, rindelui și debita producând diverse articole din lemn, plăci de pardoseală, panouri, profiluri, și multe altele. Cu această mașină, tâmplarii vor economisi timp prețios de lucru, vor folosi mai puțin spațiu în atelier, iar ceea ce este cel mai important – vor reduce costurile operaționale.

Cum se îmbunătățește performanța pânzei? O nouă serie video Wood-Mizer LIVE

28.04.2021

Wood-Mizer vă invită la o serie de prezentări LIVE dedicate PÂNZELOR, și mai precis privind ascuțirea, ceaprăzuirea și selectarea tipului de pânză. În timpul transmisiei LIVE, experții Wood-Mizer vor discuta despre o mai bună practică a întreținerii pânzei, vor prezenta instrumentele de service necesare și vor împărtăși multe cunoștințe practice.

Cea mai bună opțiune – PÂNZELE originale de la Wood-Mizer

31.03.2021

Doriți să aflați mai multe despre producția de pânze panglică? Urmăriți un clip video din fabrica Wood-Mizer.

Wood-Mizer și MOReTENs își unesc forțele pentru a dezvolta împreună mașinile de prelucrare a lemnului

24.03.2021

De la visul unui tânăr băiat de a lucra lemnul și până la cooperarea cu succes cu doi mari producători de echipamente de prelucrarea lemnului, Bo Martensson, fondatorul companiei MOReTENs suedeze, reflectă asupra modului de transformare a viselor în realitate, lemnului în produse finite și design-urilor inovatoare în creștere și dezvoltare continue. 

Magazinul european E-STORE Wood-Mizer pregătit pentru comenzile dvs.!

24.02.2021

Deschiderea magazinului european e-store reprezintă un pas înainte în îmbunătățirea experienței clientului de a cumpără produsele Wood-Mizer. Clienții pot beneficia în urma vizitării Internet shop-ului prin achiziții mai rapide, inteligente și efectuate mult mai confortabil.

Sloganul Wood-Mizer “De la pădure, la forma finală” capătă un nou înțeles

17.02.2021

Recent, Wood-Mizer și-a extins oferta prin adăugarea de mașini de rindeluit și profilat, denumite sugestiv Woodworking Products. Noile mașini de prelucrarea lemnului includ modelele MP160, MP180, MP200, MP220, MP260, MP360, și MP365. Prin aceste mașini compacte și versatile, sloganul DE LA PĂDURE, LA FORMA FINALĂ capătă o nouă semnificație, permițând clienților să își realizeze produsele lor finale din lemn într-un mod ușor și profitabil.

Wood-Mizer lansează fierăstrăul LX250

27.01.2021

Wood-Mizer lansează fierăstrăul pentru scânduri late LX250 proiectat pentru clienții care necesită tăierea scândurilor masive de până la 138 cm lățime.

Articole de la 1 la 10, din total de 39

Page