Știri

StartCUT — o gamă nouă de pânze panglică Wood-Mizer

06.05.2020

Wood-Mizer oferă o gamă nouă de pânze panglică fabricate din oțel carbon, care combină prețurile reduce cu performanța mid-range. Astfel, StartCUT devine cea mai convenabilă pânză din gama oferită de companie.

Wood-Mizer prezintă modelul inovativ HR250 de fierăstrău orizontal de retăiere cu două pânze

04.03.2020

Wood-Mizer prezintă un nou model de fierăstrău orizontal de retăiere cu două pânze într-un singur cadru. Fierăstrăul HR250 poate efectua una sau două tăieturi dintr-o singură trecere, pentru retăierea prismelor și scândurilor. Noua configurație a capului de tăiere face utilajul compact și ușor de integrat în liniile existente de prelucrarea lemnului în spațiile de atelier limitate. Echipamentul este livrat pe un singur palet și poate fi instalat în doar câteva ore.

Wood-Mizer lansează pe piață o nouă mașină de rindeluit / profilat pe două laturi MP200

09.01.2020

Wood-Mizer prezintă mașina de rindeluit / profilat MP200, o mașină nouă pentru rindeluirea și profilarea de cherestea pe două laturi dintr-o singură trecere. Această mașină convenabilă și ușor de utilizat este destinată lucrătorilor din industria lemnului care doresc să fabrice produse profilate, pardoseală și alte articole din lemn în mod rapid și eficient.

Mașina de îndreptat și rindeluit la grosime MP160 de la Wood-Mizer — o mașină nouă 2-în-1 pentru producătorii de mobilier și alte ateliere de tâmplărie

20.12.2019

Wood-Mizer a lansat mașina de îndreptat și rindeluit MP160, un echipament nou doi-în-unu pentru producerea scândurilor drepte și rectangulare, perfect dimensionate. Eficientă și compactă, mașina MP160 transformă cheresteaua proaspăt tăiată în scânduri perfect finisate.

Soluțiile de retăiere Wood-Mizer

08.12.2019

Wood-Mizer deține o gamă completă de soluții de retăiere, disponibilă atât pentru aplicații la nivel de bază, cât și industrial.

Fierăstăul de retăiere Wood-Mizer TITAN HR2000

06.12.2019

Mai multe fierăstraie TITAN sunt proiectate să utilizeze pânze cu bandă îngustă și bandă lată. Acest fapt oferă utilizatorilor flexibilitatea de a rula fie profiluri cu bandă lată pentru productivitate crescută, fie profiluri cu bandă îngustă pentru un proces mai simplu de întreținere a pânzelor.

Articole de la 1 la 6, din total de 21

Page
Privacy Policy