Știri

StartCUT — o gamă nouă de pânze panglică Wood-Mizer

Wood-Mizer oferă o gamă nouă de pânze panglică fabricate din oțel carbon, care combină prețurile reduce cu performanța mid-range. Astfel, StartCUT devine cea mai convenabilă pânză din gama oferită de companie.

Wood-Mizer prezintă modelul inovativ HR250 de fierăstrău orizontal de retăiere cu două pânze

Wood-Mizer prezintă un nou model de fierăstrău orizontal de retăiere cu două pânze într-un singur cadru. Fierăstrăul HR250 poate efectua una sau două tăieturi dintr-o singură trecere, pentru retăierea prismelor și scândurilor. Noua configurație a capului de tăiere face utilajul compact și ușor de integrat în liniile existente de prelucrarea lemnului în spațiile de atelier limitate. Echipamentul este livrat pe un singur palet și poate fi instalat în doar câteva ore.

Wood-Mizer lansează pe piață o nouă mașină de rindeluit / profilat pe două laturi MP200

Wood-Mizer prezintă mașina de rindeluit / profilat MP200, o mașină nouă pentru rindeluirea și profilarea de cherestea pe două laturi dintr-o singură trecere. Această mașină convenabilă și ușor de utilizat este destinată lucrătorilor din industria lemnului care doresc să fabrice produse profilate, pardoseală și alte articole din lemn în mod rapid și eficient.

Privacy Policy