Știri

Sistem hidraulic complet, funcționalitate și satisfacție - Descoperiți noul fierăstrău Wood-Mizer LT20START

20.02.2024

Misiunea noastră a fost să construim un fierăstrău care să combine sistemul hidraulic și funcționalitatea la un preț incredibil de atractiv. Am atins acest obiectiv cu LT20START. Acest fierăstrău combină tehnologia avansată cu soluții practice, oferind o calitate excepțională de debitare a lemnului fără a necesita o investiție consistentă!

Descoperiți Wood-Mizer LX50START și LX50SUPER – cel mai bun preț la fierăstraie cu buget redus

24.10.2023

Wood-Mizer și-a actualizat gama de fierăstraie LX50, adaptându-și ofertele la condițiile actuale ale pieței și la așteptările în creștere ale clienților. Aceștia caută din ce în ce mai mult produse rentabile care oferă performanțe comparabile cu mașinile profesionale. Un exemplu perfect îl reprezintă noile versiuni ale LX50START și LX50SUPER, care sunt cele mai economice fierăstraie din segmentul mașinilor de debitat lemn dedicate operatorilor entuziaști și începători.

BIFE-SIM 2023, 21-24 septembrie, București, România

29.08.2023

Vă așteptăm la cea mai renumită expoziție din industria lemnului din România! Wood-Mizer va fi prezentă între 21 și 24 Septembrie la expoziția BIFE-SIM de la București unde vom avea un stand interior cu noutățile Wood-Mizer și unde putem discuta cele mai bune soluții pentru a lucra împreună.

Descarcă și citește noua revistă Wood-Mizer România

28.08.2023

În cadrul acestui număr al revistei Wood-Mizer veți putea găsi detalii despre ce a fost prezentat la LIGNA dar și o parte din ce vom prezenta la BIFE SIM, unde vă invităm și vă așteptăm cu gama noastră de prelucrare secundară și nu numai.

Wood-Mizer MS500 – Fierăstrău circular cu masă mobilă pentru ateliere mici și mijlocii

26.07.2023

Ca răspuns la o cerere în creștere pentru utilaje avansate de tâmplărie, Wood-Mizer își extinde gama de echipamente de prelucrare a lemnului cu fierăstrăul circular cu masă mobilă Wood-Mizer MS500. Acest utilaj profesional reprezintă rezultatul cooperării dintre inginerii Wood-Mizer și tâmplarii cu experiență. A fost dezvoltat pentru nevoile zilnice ale atelierelor mici și mijlocii de prelucrare a lemnului, de a debita eficient diferite tipuri de plăci din fibre de lemn și lemn masiv.

Circular cu masă mobilă Wood-Mizer MS750 pentru debitarea profesională a panourilor și diferitelor materiale din lemn

05.07.2023

Wood-Mizer își extinde gama de prelucrare a lemnului cu un fierăstrău avansat pentru debitarea diferitelor panouri, plăci de lemn și scânduri din lemn masiv. Modelul MS750 dispune de o unitate de tăiere rezistentă din fontă, o pânză de rituire/canelare și o masă culisantă din aluminiu. Mașina a fost dezvoltată pentru atelierele de tâmplărie și producătorii de mobilă care caută în mod constant modalități eficiente de tăiere precisă a diferitelor materiale lemnoase.

Prezentarea fierăstrăului mobil Wood-Mizer LT20WIDE

07.06.2023

Wood-Mizer adaugă opțiunea capului WIDE la seria de fierăstraie LT20. Odată cu lansarea fierăstrăului LT20WIDE, Wood-Mizer a finalizat implementarea opțiunii WIDE în întreaga gamă de fierăstraie LT, care include modelele LT15, LT20, LT40 și LT70.

Wood-Mizer la LIGNA 2023: “FROM FOREST TO FINAL FORM” – ”DIN PĂDURE LA FORMA FINALĂ”

17.05.2023

La expoziția LIGNA 2023 din Hanovra, Germania, Wood-Mizer prezintă o serie de soluții și mașini noi care permit clienților săi să devină mai competitivi, să facă față noilor provocări, să creeze o varietate de proiecte diferite în lemn și să genereze profit transformând buștenii în produse finite. Compania continuă să rămână fidelă motto-ului său „From Forest to Final Form” – ”Din Pădure la Forma Finală”.

Liniile Wood-Mizer Systems pentru debitarea lemnoasă industrială prezentate la Salonul LIGNA 2023

16.05.2023

Liniile de debitare lemnoasă Wood-Mizer Systems reprezintă o soluție tehnologică modernă și completă pentru companiile care doresc să mărească eficiența și să automatizeze procesele de producție. Toate liniile pot fi configurate flexibil pentru a satisface nevoile clienților, în timp ce serviciul și asistența tehnică de clasă mondială asigură o utilizare și întreținere fără probleme.

Lansarea mașinii de rindeluit/profilat pe patru laturi Wood-Mizer MP280

26.04.2023

Wood-Mizer își extinde gama de echipamente de prelucrat lemnul odată cu anunțul lansării noii mașini de rindeluit/profilat MP280. Aceasta este o unitate compactă care combină cele mai bune caracteristici ale mașinilor de rindeluit/profilat deja faimoase și cu eficiență dovedită MP360 și MP260.

Articole de la 1 la 10, din total de 61

Abonati-vă la newsletter-ul nostru
Primiți notificări pe email despre promoţii speciale şi produse noi!