Știri

Wood-Mizer prezintă mașina de îndreptat scânduri SlabMizer pentru materiale late

30.12.2020

În condițiile cererii crescânde de scânduri finisate de înaltă calitate din industria de prelucrare a lemnului, Wood-Mizer introduce mașina de îndreptat SlabMizer MB200 care este ideală pentru procesatorii de lemn, lucrătorii de profil și atelierele profesionale.

Wood-Mizer lansează fierăstrăul LT70 HEAVY-DUTY

02.12.2020

Wood-Mizer a combinat cu succes cele mai bune caracteristici ale celor două fierăstraie de succes într-un singur nou produs. Fierăstrăul LT70 HEAVY-DUTY produce cherestea la nivel industrial cu ușurința operării unui fierăstrău profesional LT70.

Faimosul fierăstrău Wood-Mizer LT40 – acum cu un cap opțional de tăiere LAT

04.11.2020

Wood-Mizer prezintă un cap nou de fierăstrău lat pentru bine-cunoscutul model de fierăstrău LT40. Acest cap opțional mărește capacitatea de debitare și este util pentru prelucrătorii de lemn care necesită o lățime de tăiere suplimentară.

Fierăstrăul LT15 renumit la nivel mondial de la Wood-Mizer este acum portabil

07.10.2020

Wood-Mizer prezintă o nouă versiune a popularului fierăstrău LT15 care extinde domeniul de utilizare al acestei game de fierăstraie, în special în debitarea la comandă de bușteni.

Wood-Mizer aniversează 30 de ani pe piața europeană

23.09.2020

Lemnul reprezintă unul dintre cele mai valoroase materiale naturale care permite societății să construiască o lume mai bună pentru milioane de oameni. Wood-Mizer dezvoltă și implementează soluții inovatoare prin care întreprinderile de prelucrare a lemnului pot crește și obține profit. Aceasta înseamnă că, prin echipamentele Wood-Mizer, se obține direct o economie de resurse naturale, iar mai mulți copaci rămân astfel să crească în păduri.

Wood-Mizer LIVE: prima demonstrație online a noilor produse Wood-Mizer, 17 Septembrie, 2020

17.09.2020

Wood-Mizer prezintă o serie de demonstrații LIVE pe YouTube și Facebook. Aici puteți viziona înregistrarea primei demonstrații din 17 septembrie, în care Wood-Mizer își prezintă cele mai noi produse.

Vizionați transmisiunile LIVE ale NOILOR Mașini Wood-Mizer, 17 septembrie – 8 octombrie 2020.

10.09.2020

Vă invităm să participați la o serie de prezentări LIVE în perioada 17 septembrie – 8 octombrie 2020. În fiecare săptămână, Wood-Mizer va transmite video LIVE de la fabrica din Polonia pentru a prezenta:

Wood-Mizer prezintă mașină de rindeluit multi-lamă de înaltă calitate MP180

02.09.2020

Mașina de rindeluit compactă și convenabilă ca preț MP180 cu funcționalitate 3-în-1 economisește costuri operaționale și timp în producția de cherestea pentru mobilă și scânduri și profiluri de îmbinare cu lambă și uluc.

StartCUT — o gamă nouă de pânze panglică Wood-Mizer

06.05.2020

Wood-Mizer oferă o gamă nouă de pânze panglică fabricate din oțel carbon, care combină prețurile reduce cu performanța mid-range. Astfel, StartCUT devine cea mai convenabilă pânză din gama oferită de companie.

Wood-Mizer prezintă modelul inovativ HR250 de fierăstrău orizontal de retăiere cu două pânze

04.03.2020

Wood-Mizer prezintă un nou model de fierăstrău orizontal de retăiere cu două pânze într-un singur cadru. Fierăstrăul HR250 poate efectua una sau două tăieturi dintr-o singură trecere, pentru retăierea prismelor și scândurilor. Noua configurație a capului de tăiere face utilajul compact și ușor de integrat în liniile existente de prelucrarea lemnului în spațiile de atelier limitate. Echipamentul este livrat pe un singur palet și poate fi instalat în doar câteva ore.

Articole de la 1 la 10, din total de 29

Page
Privacy Policy