Știri

Wood-Mizer adaugă opțiunea WIDE la popularul fierăstrău mobil LT15CLASSIC

11.01.2023

Gama populară, fiabilă și compactă de fierăstraie LT15 se extinde odată cu lansarea modelului LT15CLASSIC WIDE Mobile, care combină caracteristicile fierăstrăului LT15 mobil cu un cap de tăiere mai lat.

Wood-Mizer lansează fierăstrăul de nivel de bază LX50START pentru debitarea buștenilor în cherestea în mod economic

16.11.2022

Wood-Mizer își extinde gama foarte populară de fierăstraie LX cu modelul compact și de bază LX50START pentru cei care debitează ocazional bușteni de volum redus. Un design simplu și o inginerie dovedită combinate cu standardele de înaltă calitate ale unui fierăstrău Wood-Mizer oferă precizie și fiabilitate în debitare la un preț economic.

“Ziua clientului Wood-Mizer 2022 – un eveniment așteptat, organizat exemplar”

03.11.2022

Dan Radu de la revistadinlemn.ro ne împărtășește impresiile despre Ziua Clientului Wood-Mizer, care a avut loc la sfârșitul lunii octombrie la Sibiu. De asemenea, puteți viziona video-ul evenimentului și puteți afla despre toate promoțiile pentru participanți.

Cel mai compact fierăstrău Wood-Mizer LX50START sosește în curând!

26.10.2022

Wood-Mizer urmează să lanseze cel mai mic și mai ieftin fierăstrău de până acum. A fost conceput mai ales pentru utilizarea lui în gospodării și pentru pasionații de prelucrarea lemnului. Cu LX50START puteți debita buștenii ori de câte ori aveți nevoie, la cel mai mic cost posibil. Realizați cherestea ușor și ieftin! Urmăriți știrile Wood-Mizer și nu ratați lansarea! Noul fierăstrău Wood-Mizer sosește în curând.

Echipamentele Wood-Mizer contribuie la educație valoroasă în prelucrarea responsabilă a lemnului

05.10.2022

Managementul durabil și atent al resurselor lemnoase de la pădure la forma finală contribuie la conservarea pădurilor bogate și înfloritoare pentru generațiile următoare. Fierăstraiele Wood-Mizer ajută la întreținerea pădurilor, parcurilor și a altor zone verzi care alcătuiesc natura și comunitățile înconjurătoare. Wood-Mizer încurajează și educă operatorii de fierăstraie să practice regulile unei economii circulare, în care fiecare buștean este folosit în mod responsabil, niciun buștean nu este tăiat dacă nu este necesar, iar arbori noi sunt plantați cât mai des posibil.

“Anul acesta vom organiza Ziua Clientului”

28.09.2022

Adrian Echert, manager Wood-Mizer România, prezintă activitatea Companiei și vă invită la Ziua Clientului, pe 29 octombrie la Sibiu, în centrul expozițional Redal.

Descarcă și citește noua revistă Wood-Mizer România

27.09.2022

În cel mai nou număr al revistei Wood-Mizer veți găsi o invitație la Ziua Clientului care va avea loc pe data de 29.10.2022 la centrul expozițional Redal din Sibiu. Într-un interviu acordat revistei, directorul Wood-Mizer RO, dl. Adrian Echert ne împărtășește viziunea sa asupra situației actuale a pieței.

Wood-Mizer lansează fierăstrăul circular MS300 pentru prelucrarea de înaltă precizie a lemnului

07.09.2022

Fierăstrăul circular MS300 reprezintă un echipament practic pentru prelucrarea lemnului atât într-un mic atelier amator, cât și într-o companie profesională de prelucrarea lemnului. Este o mașină compactă și fiabilă, fabricată din materiale de calitate și echipată cu o masă culisantă pentru mărirea preciziei de tăiere. Cu fierăstrăul circular MS300, puteți realiza diverse articole din lemn, precum produse de design interior, componente de mobilier, elemente de pardoseală, scânduri, lamele și multe altele.

Wood-Mizer își extinde gama de produse odată cu introducerea mașinilor CNC

13.07.2022

Wood-Mizer a dezvoltat o gamă avansată de mașini CNC (cu comandă numerică) pentru a oferi performanță maximă, precizie și prelucrare complet automată a lemnului, plasticului, materialelor compozite și aliajelor ușoare.

Magazinul online Wood-Mizer este pregătit pentru comenzile dvs.!

28.03.2022

Deschiderea magazinului online îmbunătățește experiența clientului când cumpără produsele Wood-Mizer. În urma vizitării magazinului online Wood-Mizer, clienții vor face achiziții mai rapide, sigure și mult mai confortabil.

Articole de la 1 la 10, din total de 50

Abonati-vă la newsletter-ul nostru
Primiți notificări pe email despre promoţii speciale şi produse noi!