Știri

Wood-Mizer la LIGNA 2023: “FROM FOREST TO FINAL FORM” – ”DIN PĂDURE LA FORMA FINALĂ”

17.05.2023

La expoziția LIGNA 2023 din Hanovra, Germania, Wood-Mizer prezintă o serie de soluții și mașini noi care permit clienților săi să devină mai competitivi, să facă față noilor provocări, să creeze o varietate de proiecte diferite în lemn și să genereze profit transformând buștenii în produse finite. Compania continuă să rămână fidelă motto-ului său „From Forest to Final Form” – ”Din Pădure la Forma Finală”.

Liniile Wood-Mizer Systems pentru debitarea lemnoasă industrială prezentate la Salonul LIGNA 2023

16.05.2023

Liniile de debitare lemnoasă Wood-Mizer Systems reprezintă o soluție tehnologică modernă și completă pentru companiile care doresc să mărească eficiența și să automatizeze procesele de producție. Toate liniile pot fi configurate flexibil pentru a satisface nevoile clienților, în timp ce serviciul și asistența tehnică de clasă mondială asigură o utilizare și întreținere fără probleme.

Lansarea mașinii de rindeluit/profilat pe patru laturi Wood-Mizer MP280

26.04.2023

Wood-Mizer își extinde gama de echipamente de prelucrat lemnul odată cu anunțul lansării noii mașini de rindeluit/profilat MP280. Aceasta este o unitate compactă care combină cele mai bune caracteristici ale mașinilor de rindeluit/profilat deja faimoase și cu eficiență dovedită MP360 și MP260.

Wood-Mizer va prezenta la LIGNA 2023 soluții inovatoare în industria de prelucrare a lemnului

05.04.2023

Wood-Mizer se pregătește să prezinte la LIGNA cele mai recente modele de fierăstraie și mașini de prelucrare a lemnului multor clienți, inclusiv operatori de fierăstraie mari și medii, întreprinderi mici, fermieri, artizani și pasionați de domeniu.

Unitatea combinată mașină de ascuțit și ceaprăzuit pânze Wood-Mizer BMST50

08.03.2023

Prin încorporarea a două operații de întreținere a pânzei într-o singură mașină, Wood-Mizer oferă o soluție inteligentă pentru operatorii de fierăstraie care doresc să își întrețină singuri pânzele. BMST50 este un dispozitiv combinat care ascute și ceaprăzuiește dinții pânzelor eficient și ieftin. În plus, economisește spațiu în atelier, deoarece necesită pentru instalare doar o masă sau un banc de lucru.

Sistem de management al calității conform standardelor ISO 9001 la Wood-Mizer

03.03.2023

Cu peste 20 de ani în urmă, Wood-Mizer a implementat Sistemul de Management al Calității pentru fabricarea și întreținerea pânzelor de fierăstrău.

Wood-Mizer adaugă opțiunea WIDE la popularul fierăstrău mobil LT15CLASSIC

11.01.2023

Gama populară, fiabilă și compactă de fierăstraie LT15 se extinde odată cu lansarea modelului LT15CLASSIC WIDE Mobile, care combină caracteristicile fierăstrăului LT15 mobil cu un cap de tăiere mai lat.

Wood-Mizer lansează fierăstrăul de nivel de bază LX50START pentru debitarea buștenilor în cherestea în mod economic

16.11.2022

Wood-Mizer își extinde gama foarte populară de fierăstraie LX cu modelul compact și de bază LX50START pentru cei care debitează ocazional bușteni de volum redus. Un design simplu și o inginerie dovedită combinate cu standardele de înaltă calitate ale unui fierăstrău Wood-Mizer oferă precizie și fiabilitate în debitare la un preț economic.

“Ziua clientului Wood-Mizer 2022 – un eveniment așteptat, organizat exemplar”

03.11.2022

Dan Radu de la revistadinlemn.ro ne împărtășește impresiile despre Ziua Clientului Wood-Mizer, care a avut loc la sfârșitul lunii octombrie la Sibiu. De asemenea, puteți viziona video-ul evenimentului și puteți afla despre toate promoțiile pentru participanți.

Cel mai compact fierăstrău Wood-Mizer LX50START sosește în curând!

26.10.2022

Wood-Mizer urmează să lanseze cel mai mic și mai ieftin fierăstrău de până acum. A fost conceput mai ales pentru utilizarea lui în gospodării și pentru pasionații de prelucrarea lemnului. Cu LX50START puteți debita buștenii ori de câte ori aveți nevoie, la cel mai mic cost posibil. Realizați cherestea ușor și ieftin! Urmăriți știrile Wood-Mizer și nu ratați lansarea! Noul fierăstrău Wood-Mizer sosește în curând.

Articole de la 1 la 10, din total de 55

Abonati-vă la newsletter-ul nostru
Primiți notificări pe email despre promoţii speciale şi produse noi!