Știri

Cea mai bună opțiune – PÂNZELE originale de la Wood-Mizer

31.03.2021

Doriți să aflați mai multe despre producția de pânze panglică? Urmăriți un clip video din fabrica Wood-Mizer.

Wood-Mizer și MOReTENs își unesc forțele pentru a dezvolta împreună mașinile de prelucrare a lemnului

24.03.2021

De la visul unui tânăr băiat de a lucra lemnul și până la cooperarea cu succes cu doi mari producători de echipamente de prelucrarea lemnului, Bo Martensson, fondatorul companiei MOReTENs suedeze, reflectă asupra modului de transformare a viselor în realitate, lemnului în produse finite și design-urilor inovatoare în creștere și dezvoltare continue. 

Magazinul european E-STORE Wood-Mizer pregătit pentru comenzile dvs.!

24.02.2021

Deschiderea magazinului european e-store reprezintă un pas înainte în îmbunătățirea experienței clientului de a cumpără produsele Wood-Mizer. Clienții pot beneficia în urma vizitării Internet shop-ului prin achiziții mai rapide, inteligente și efectuate mult mai confortabil.

Sloganul Wood-Mizer “De la pădure, la forma finală” capătă un nou înțeles

17.02.2021

Recent, Wood-Mizer și-a extins oferta prin adăugarea de mașini de rindeluit și profilat, denumite sugestiv Woodworking Products. Noile mașini de prelucrarea lemnului includ modelele MP160, MP180, MP200, MP220, MP260, MP360, și MP365. Prin aceste mașini compacte și versatile, sloganul DE LA PĂDURE, LA FORMA FINALĂ capătă o nouă semnificație, permițând clienților să își realizeze produsele lor finale din lemn într-un mod ușor și profitabil.

Wood-Mizer lansează fierăstrăul LX250

27.01.2021

Wood-Mizer lansează fierăstrăul pentru scânduri late LX250 proiectat pentru clienții care necesită tăierea scândurilor masive de până la 138 cm lățime.

Wood-Mizer prezintă mașina de îndreptat scânduri SlabMizer pentru materiale late

30.12.2020

În condițiile cererii crescânde de scânduri finisate de înaltă calitate din industria de prelucrare a lemnului, Wood-Mizer introduce mașina de îndreptat SlabMizer MB200 care este ideală pentru procesatorii de lemn, lucrătorii de profil și atelierele profesionale.

Wood-Mizer lansează fierăstrăul LT70 HEAVY-DUTY

02.12.2020

Wood-Mizer a combinat cu succes cele mai bune caracteristici ale celor două fierăstraie de succes într-un singur nou produs. Fierăstrăul LT70 HEAVY-DUTY produce cherestea la nivel industrial cu ușurința operării unui fierăstrău profesional LT70.

Faimosul fierăstrău Wood-Mizer LT40 – acum cu un cap opțional de tăiere LAT

04.11.2020

Wood-Mizer prezintă un cap nou de fierăstrău lat pentru bine-cunoscutul model de fierăstrău LT40. Acest cap opțional mărește capacitatea de debitare și este util pentru prelucrătorii de lemn care necesită o lățime de tăiere suplimentară.

Fierăstrăul LT15 renumit la nivel mondial de la Wood-Mizer este acum portabil

07.10.2020

Wood-Mizer prezintă o nouă versiune a popularului fierăstrău LT15 care extinde domeniul de utilizare al acestei game de fierăstraie, în special în debitarea la comandă de bușteni.

Wood-Mizer aniversează 30 de ani pe piața europeană

23.09.2020

Lemnul reprezintă unul dintre cele mai valoroase materiale naturale care permite societății să construiască o lume mai bună pentru milioane de oameni. Wood-Mizer dezvoltă și implementează soluții inovatoare prin care întreprinderile de prelucrare a lemnului pot crește și obține profit. Aceasta înseamnă că, prin echipamentele Wood-Mizer, se obține direct o economie de resurse naturale, iar mai mulți copaci rămân astfel să crească în păduri.

Articole de la 1 la 10, din total de 34

Page
Privacy Policy