Wood-Mizer își extinde gama de produse odată cu introducerea mașinilor CNC

Introducing Wood-Mizer CNC Machines
13.07.2022

Wood-Mizer a dezvoltat o gamă avansată de mașini CNC (cu comandă numerică) pentru a oferi performanță maximă, precizie și prelucrare complet automată a lemnului, plasticului, materialelor compozite și aliajelor ușoare.

Gama de mașini CNC de la Wood-Mizer CNC include:

 • CNC5003, centrul de prelucrare cu 3 și 4 axe, masă cu vacuum
 • CNC5005, centrul de prelucrare cu 5 axe, masă cu vacuum
 • CNC6003, centrul de prelucrare mare și rezistent cu 3 și 4 axe, masă cu vacuum
 • CNC6005, centrul de prelucrare mare și rezistent cu 5 axe, masă cu vacuum
 • CNC7000, centru de prelucrare grinzi și bușteni, 8 axe cu manipulare automată a materialului
 • CNC8000, centru de prelucrare rezistent de grinzi și bușteni, 6 axe cu manipulare automata a materialului


Mașinile CNC Wood-Mizer sunt proiectate ca centre de prelucrare extrem de flexibile care pot fi echipate cu accesorii și funcționalități opționale, inclusiv o gamă de agregate CNC, compatibilitate cu software CAM, un cap de tăiere oscilant, ventuze și plăci de vacuum suplimentare, porți de protecție/ perdele optice în jurul mașinii, lasere pentru o poziționare mai bună a materialului și multe altele.

Centrele de prelucrare sunt fabricate din componente de cea mai înaltă calitate, combinate cu controlere numerice de top în industrie.

„De-a lungul istoriei noastre, Wood-Mizer s-a angajat să furnizeze echipamente de cea mai bună calitate pentru a procesa buștenii în produse din lemn finite”, declară Magnus Fransson, Manager de produs Mașini CNC Wood-Mizer. „Designul liniei de mașini CNC de la Wood-Mizer a fost testat de clienții din întreaga lume de mai bine de un deceniu și acum este susținut de serviciile de înaltă calitate și rețeaua de asistență pe care clienții le așteaptă de la Wood-Mizer.”

 

 

Mașina CNC5003 este primul produs din gamă, conceput pentru prelucrarea automată a lemnului, plasticului, materialelor compozite și aliajelor ușoare în ateliere de artă și meșteșuguri, precum și în companii de dimensiuni medii și mari care produc componente sofisticate pentru construcția de bucătării, mobilă, case și multe altele.

CNC5003 se bazează pe un design de consolă cu o unitate dublă de antrenare pentru stabilitate și precizie, un schimbător de scule automat tip carusel cu 12 poziții, montat pe consolă pentru schimbarea rapidă a sculelor și o masă cu vid cu mai multe zone pentru o poziționare sigură și flexibilă a materialului.

 

 

Centrul de prelucrare deține un electro-arbore puternic asistat de unități servo digitale cu rezoluție înaltă pentru precizie și vibrații minime.

 

 

Toate operațiunile sunt supravegheate de la un panou de operare mobil cu renumitul controler Fanuc pentru funcționalitate avansată și disponibilitatea pieselor pe viață. În plus, panoul de operare oferă o interfață pentru software PC și CAM și un controler de server încorporat.

Capul cu 3 axe cu mișcare rapidă și precisă funcționează pe o masă de vacuum cu mai multe zone, care permite prelucrarea materialului plan cu dimensiuni maxime de 3000 x 1500 mm. Masa este construită în șase zone cu 216 puncte individuale de vacuum pentru a oferi o mare varietate de configurații. Arborele este echipat cu un sistem de extracție a prafului fiabil și extrem de eficient pentru a menține un mediu de lucru curat.

 

 

Specificațiile mașinilor CNC5003:

 • Zona de lucru – 3080 x 1540 x 200 mm
 • Dimensiunile materialului: 3000 x 1500 mm
 • Viteză (x/y/z) – 60 x 30 x 15 m/min
 • Arbore motor cu schimbător sculă – 11 kW la 24,000 rpm
 • Schimbător scule – carusel rotativ cu 12 scule
 • Pompă de vacuum – 4 kW (sau 5.5 kW)
 • Capacitate pompă de vacuum– 126 m3/h la 0.9 bar


„Este posibil să creștem și mai mult productivitatea mașinii CNC5003 cu echipamente integrate de manipulare a materialelor. Mașina poate fi extinsă cu un sistem modular de încărcare și descărcare a materialului, transformându-l într-o celulă de prelucrare capabilă să prelucreze automat loturi complete de material fără a necesita supravegherea operatorului”, ne explică Magnus Fransson.

Modelul CNC5003 și alte mașini CNC viitoare din această serie completează gama de echipamente Wood-Mizer adăugând mai multă precizie și repetabilitate procesului de finisare a produselor din lemn.

Vă rugăm să îl contactați pe dl. Magnus Fransson, manager de produs Wood-Mizer Mașini CNC, pentru mai multe informații despre produse și oferte la adresa de email mfransson@woodmizer.eu

 

Abonati-vă la newsletter-ul nostru
Primiți notificări pe email despre promoţii speciale şi produse noi!