GB-SCT

Debitarea lemnului la Castelul Balmoral din Scoția cu fierăstrăul Wood-Mizer LT40

Castelul Balmoral a fost reședința familiei regale din Scoția de când a fost achiziționată de Prințul Albert pentru Regina Victoria în anul 1852. Tradiția este că fiecare proprietar succesiv al domeniului se preocupă îndeaproape în a-l administra adecvat și îmbunătăți. Domeniul Balmoral a achiziționat recent un fierăstrău mobil Wood-Mizer LT40 WIDE pentru a întreține eficient pădurile și zonele verzi care înconjoară castelul.

Producătorii de cherestea scoțieni se bazează pe tehnologia modernă Wood-Mizer WB2000 pentru a genera profit

„Scoția este o țară frumoasă prin peisajele sale, numeroasele castele și vremea imprevizibilă. Călătorii care merg la nord de Edinburgh ajung la Perth, unde ar putea crede că este ultimul bastion al civilizației, dar peste munți, există Inverness. Cu microclimatul și terenurile fertile, această mică regiune surprinzător de caldă a Scoției de Nord este perfectă pentru cultivarea lemnului de bună calitate”, afirmă Ronald Munro Ferguson, proprietarul fabricii de cherestea Novar Sawmill.

Adaugă o mașină de rindeluit/profilat la fierăstrăul dumneavoastră șI obținețI acces la piețe mai largi

De la debitarea buștenilor la profilarea cherestelei și producția de plăci finisate de pardoseală – un scoțian le poate face toate doar cu echipamentul Wood-Mizer.

De Ce Lemn Local?

Proprietarul unei fabrici de cherestea "Scottish Wood" explică de ce procesează lemn care a crescut în Scoția.

Abonati-vă la newsletter-ul nostru
Primiți notificări pe email despre promoţii speciale şi produse noi!