Atelier de service pentru reascuțire - ReSharp

Atelier de service pentru reascuțire - ReSharp

Lăsați ascuțirea pânzelor în grija experților

Numeroși distribuitori Wood-Mizer oferă și serviciul nostru complet de reascuțire, unde pânzele nu sunt doar ascuțite, ci complet re-fabricate pentru a le face din nou ca noi. Atelierele service de reascuțire întrebuințează aceleași mașini ca cele folosite la fabricarea pânzelor pe liniile de producție de la Wood-Mizer.

Fiecare pânză este ascuțită folosind cea mai bună tehnologie de ascuțire cu CBN, alături de ceaprăzuirea computerizată, pentru a asigura tăieturi de acuratețe, drepte și netede.

Pachet de întreținere a pânzelor pentru clienți

Wood-Mizer a dezvoltat o gamă de echipamente pentru ascuțirea pânzelor care să se potrivească nevoilor dvs., de la mașini de ascuțit cu funcții de bază până la mașini de ascuțit industriale pentru producție ridicată. Pentru clienții care nu pot beneficia de serviciile atelierelor noastre de reascuțire, avem la dispoziție un Pachet de întreținere a pânzelor, care vă va permite să le recondiționați singuri. Sistemul de întreținere a pânzelor vă va furniza rezultate „aproape” ca cele din fabrică. Echipamentele noastre de ascuțire și ceaprăzuire au fost proiectate cu atenție pentru obținerea celui mai bun raport între costuri reduse, rezultate excelente și durată lungă de viață în condiții grele de lucru.

Toate mașinile de ascuțit de la Wood-Mizer întrebuințează o tehnologie cu discuri CBN super-abrazive pentru a asigura cele mai bune rezultate la ascuțire. Wood-Mizer își produce propriile discuri CBN, care sunt pre-ascuțite pentru fiecare profil de pânză, eliminând astfel nevoia de a vă configura singuri sculele de ascuțit. Când folosiți un disc CBN de la Wood-Mizer pentru ascuțirea pânzelor, le ascuțiți conform specificațiilor noastre din fabrică.

Abonati-vă la newsletter-ul nostru
Primiți notificări pe email despre promoţii speciale şi produse noi!