Wood-Mizer în România

Inițial, banzicurile complet asamblate erau importate din SUA, dar datorită creșterii cererii în Europa, în anii 1994-95 au fost puse bazele activității de producție în Polonia, noi facilități de asamblare și producție au fost stabilite. A fost creat un department de inginerie și design. Acest department a creat produse cu adevărat europene cum ar fi fierăstraiele panglică electrice, mașinile de ascuțit CBN, o mașină semi-industrială de ascuțit, ca și fierăstraiele panglică mici spre mijlocii utilizate pe scară largă - LT20.

Astăzi, Wood-Mizer Industries este o companie globală modernă și dinamică. Europa, Asia și Africa sunt aprovizionate de cartierul general European. Wood-Mizer operează conform standerdelor ISO 9001:2015, într-o fabrică modernă cu mai mult de 300 de angajați. În 2007 o nouă hală de producție de 2.400 m2 a fost terminata pentru a permite instalarea mai multor linii de producție pentru pânze panglică, linii de producție care produc astăzi mai mult de 4.900.000 metri de pânză pe an!

În anii 2012-2013, două noi clădiri au fost terminate, adăugând mai mult de 4.200 m2 de spații de producție pentru fierăstraiele industriale ca Smart Log Processsing (SLP1 și linia automată SLP2), WM3000, WM3500 și WM4000.

Reprezentanțele Wood-Mizer au crescut ca număr cu reprezentanți în mai mult de 100 de țări. O filială complet deținută de Wood-Mizer a fost deschisă în anul 2008 în România cu un manager tânăr, Adrian Echert care a dezvoltat activitatea Wood-Mizer pe tot cuprinsul țării, oferind pânze și banzicuri direct sau prin intermediul rețelei de distribuitori. În 2014 compania Wood-Mizer RO S.R.L. s-a mutat într-o nouă și modernă locație la Șura Mică, lângă Sibiu.

In 2016 Wood-Mizer a lansat serviciul de reascuțire în Sibiu.

"Știm că durata așteptată de viață a pânzelor este unul dintre cele mai semnificative aspecte pentru clienții noștri" - spune Adrian Echert. - "Așa că am decis să oferim serviciul profesionist de întreținere a pânzelor, care este cea mai importantă, în special pentru proprietarii fierăstraielor-panglică mici, precum LT15, de exemplu. Folosim aceleași echipamente ca fabrica europeană Wood-Mizer, inclusiv stația de spălare a pânzelor, mașina industrială de ascuțit cu tehnologie CBN și mașina profesionistă de ceaprăzuit pentru a obține o calitate a pânzelor reascuțite mai bună decât cea a pânzelor noi ieșite din fabrică".

Abonati-vă la newsletter-ul nostru
Primiți notificări pe email despre promoţii speciale şi produse noi!