Sfaturi și indicații utile

Swedish Homestead: De ce este bine să fie tăiați unii copaci — Swedish Homestead Series

Cum ar trebui să vă gospodăriți propria pădure? Simeon Fuchs discută beneficiile debitării anumitor copaci și propria sa filozofie de gospodărire a mediului, în raport cu opțiunea condamnabilă a abandonării acestuia.

De ce se rup pânzele de fierăstrău?

Pentru a mări durata de viață a pânzelor, trebuie avute în vedere opt motive semnificative care conduc la ruperea prematură a acestora atunci când operați un fierăstrău. Câte ore de viață are o pânză de fierăstrău panglică sau câți metri cubi poate tăia înainte de a fi nevoie să o ascuțiți sau înlocuiți? Răspunsul la întrebarea „Cât rezistă o pânză de fierăstrău?” depinde de calitatea acesteia și de mulți alți factori. În acest articol, puteți afla la ce trebuie să acordați atenție atunci când lucrați cu un fierăstrău panglică pentru a evita ruperile premature ale pânzei și pentru a crește durata de viață a acesteia.

Swedish Homestead: Cum un fierăstrău Wood-Mizer LT40 taie un buștean de la început până la sfârșit

Simeon Fuchs și tatăl său Helmut Fuchs sunt experți în operarea fierăstrăului hidraulic LT40 de cincisprezece ani vechime. “Ne dorim să demonstrăm modul în care se debitează un buștean de la început până la sfârșit, și să vă oferim astfel o imagine reală a acestui proces,” afirmă Simeon. Folosind un buștean întreg, tatăl lui Simeon își demonstrează măiestria în debitarea acestuia.

Sistemele de tăiere de la Wood-Mizer adaugă productivitate și economisesc costurile de operare

Sistemele de tăiere de la Wood-Mizer combină mai multe mașini de debitat într-un singur sistem pentru a produce cherestea într-un mod mai controlat și mai eficient. Aceste sisteme sunt proiectate și personalizate pentru fiecare client în parte și cerințele lor specifice. Acestea pot varia de la linia de debitare cu control de la distanță LT70 la SLP1 / SLP2 Smart Log Processing și până la sistemul avansat TITAN Log Processing Sawmilling System. Wood-Mizer are o echipă experimentată și dedicată de ingineri pentru a dezvolta diferite sisteme de debitare care produc mai multă cherestea și mai puține deșeuri, reduc costurile de instalare, operare și întreținere și scad cerințele de forță de muncă.

Swedish Homestead: Cum se curăță o pădure și se produce în același timp lemn de foc

Simeon Fuchs și fratele său - fermieri suedezi - ne împărtășesc modul cum își administrează propria pădure, ce principii stau la baza curățării pădurii și modul în care aceștia produc lemn de foc din buștenii de mesteacăn recoltați.

Swedish Homestead: Nu țintiți profitul rapid, ci produsele de calitate premium

Continuăm să prezentăm seria video Swedish Homestead, ce vă povestește viața la o fermă modernă. Helmut Fuchs, fondatorul Swedish Homestead, ne prezintă modul în care munca susținută au făcut din fierăstrăul său LT40 o investiție profitabilă.

Articole de la 1 la 6, din total de 24

Page