Sfaturi și indicații utile

Prezentare echipamente de prelucrare a lemnului Wood-Mizer

Wood-Mizer oferă o gamă largă de echipamente pentru rindeluire, profilare, îmbinare, îndreptare la grosime și debitare la dimensiune.

Linia Wood-Mizer de fierăstraie industriale TITAN

Echipamentele industriale TITAN oferă randament ridicat, design simplu, unelte de debitare low-cost care pot procesa lemnul fără sortare și îndepărtarea cojii. Liniile industriale de la Wood-Mizer și-au dovedit succesul în condiții de spații de atelier limitate și consum redus de energie. Există câteva beneficii cheie ale echipamentelor TITAN, ce permit generarea de profit și îmbunătățesc semnificativ eficiența la volume mari de procesare.

Ulei mineral pentru ascuțirea echipamentului dumneavoastră

Uleiul mineral curat prelungește viața discului dvs. de ascuțit CBN. Utilizarea unui tip greșit de ulei poate deteriora discul CBN prin înfundarea suprafeței sale fine. Odată înfundată, suprafața nu mai poate fi curățată. Ca o consecință, discul CBN începe să lase urme de ardere pe pânză și nu mai ascute precis.

Reglarea rolelor de ghidaj pânză

Rolele de ghidaj pânză oferă precizie și stabilitate suplimentare pânzei-panglică în timpul debitării. Acestea controlează de-asemenea poziția pânzei față de patul fierăstrăului. Pentru a verifica dacă rolele de ghidaj ale pânzei dumneavoastră sunt reglate corect, trebuie să utilizați o riglă specială care este furnizată împreună cu fierăstrăul.

Stoc recomandat de piese de schimb pentru fierăstrăul Wood-Mizer

Este important să păstrați un stoc de piese de schimb pentru fierăstrăul dumneavoastră. Compania Wood-Mizer vă prezintă o listă scurtă de piese de schimb care ar trebui să fie întotdeauna disponibilă; înlocuirea lor promptă vă scutește timp și bani.

Evitați tăieturile "ondulate"

Mulți operatori cunosc această problemă: în timpul debitării, apar tăieturi "ondulate". Problema este cu adevărat serioasă, dar se poate rezolva. Să examinăm, pas cu pas, toți factorii care afectează procesul de tăiere. Sunt patru: operatorul, fierăstrăul, pânza și lemnul.

Articole de la 1 la 6, din total de 14

Page
Privacy Policy