Sfaturi și indicații utile

Fierăstrău industrial de înaltă performanță Wood-Mizer WB2000

Urmăriți înregistrarea Wood-Mizer LIVE cu prezentarea detaliată a caracteristicilor de design ale fierăstrăului industrial WB2000. În această prezentare video, managerul de produs Wood-Mizer, Adam Kubiak, explică modul în care fierăstrăul WB2000 funcționează și generează profit, folosind o pânză de 50 mm, 75 mm sau 100 mm în lățime și oferind performanțe comparabile cu cele la care ne-am putea aștepta de la un fierăstrău cu bandă lată.

Cum să alegeți cele mai bune scule de la Wood-Mizer

Wood-Mizer oferă o gamă largă de scule pentru tâmplari și operatori din industria de prelucrare a lemnului, inclusiv pânze circulare, capete de tăiere și cuțite pentru mașini de profilare și rindeluire, burghie și pânze de fierăstrău. Produsele Wood-Mizer sunt bine-cunoscute pentru structura robustă, funcționalitate ridicată și fiabilitate. În catalogul Wood-Mizer TOOLS, puteți găsi accesorii de clasă premium, concepute atât pentru mașinile Wood-Mizer, cât și pentru cele ale altor mărci.

Prezentarea pânzei Wood-Mizer: DoubleHARD

Testate pe teren în aplicații solicitante de debitare din întreaga lume, DoubleHARD reprezintă pânzele vârf de gamă și cele mai reprezentative ale Wood-Mizer, în care operatorii de fierăstraie au încredere de zeci de ani. Pânzele DoubleHARD și-au câștigat renumele deoarece Wood-Mizer folosește un oțel aliat de înaltă calitate, iar procesul de inducție folosit călește vârful dinților, rezultând o pânză durabilă și fiabilă, care oferă o rezistență și o durată de viață duble față de pânzele standard din carbon.

Un fierăstrău-panglică mai bun pentru un viitor mai bun al pădurilor

Prin folosirea de soluții mai inteligente, operatorii de fierăstraie-panglică își pot îmbunătăți profitabilitatea și rezistența afacerilor, reducând în același timp cerințele, costurile și deșeurile de cherestea.

Seria video Swedish Homestead: Modul sigur și precis de a doborî un copac

Fermierul Simeon Fuchs ne împărtășește tehnici sigure și dovedite de a doborî copacii mari, folosite de vechii lucrători forestieri suedezi. Pentru doborârea copacilor sunt folosite diferite tehnici în întreaga lume. În Suedia, lucrătorii forestieri tineri prețuiesc tradiția și experiența celor vechi. Simeon nu face excepție. Tăind copaci de peste zece ani, Simeon atribuie stilul, precizia și profesionalismul activității sale vechilor lucrători forestieri suedezi, care l-au învățat tot ce trebuie să știe despre doborârea copacilor.

Modul de înlocuire a unei pânze de fierăstrău

Înlocuirea pânzei de fierăstrău panglică reprezintă una dintre nevoile esențiale de întreținere pentru fiecare operator de fierăstraie. Respectarea indicațiilor de mai jos permite o instalare rapidă, sigură și corectă a pânzei de fierăstrău:

Articole de la 1 la 6, din total de 24

Page