Sfaturi și indicații utile

Căutați un hobby care se plătește singur? Luați în calcul un fierăstrău!

O persoană din Suedia ne prezintă trei sfaturi pe care le-a primit de la tatăl său și propria experiență în luarea deciziei potrivite atunci când veți achiziționa un fierăstrău.

Reglarea rolelor de ghidaj pânză

Rolele de ghidaj pânză oferă precizie și stabilitate suplimentare pânzei-panglică în timpul debitării. Acestea controlează de-asemenea poziția pânzei față de patul fierăstrăului. Pentru a verifica dacă rolele de ghidaj ale pânzei dumneavoastră sunt reglate corect, trebuie să utilizați o riglă specială care este furnizată împreună cu fierăstrăul.

Stoc recomandat de piese de schimb pentru fierăstrăul Wood-Mizer

Este important să păstrați un stoc de piese de schimb pentru fierăstrăul dumneavoastră. Compania Wood-Mizer vă prezintă o listă scurtă de piese de schimb care ar trebui să fie întotdeauna disponibilă; înlocuirea lor promptă vă scutește timp și bani.

Evitați tăieturile "ondulate"

Mulți operatori cunosc această problemă: în timpul debitării, apar tăieturi "ondulate". Problema este cu adevărat serioasă, dar se poate rezolva. Să examinăm, pas cu pas, toți factorii care afectează procesul de tăiere. Sunt patru: operatorul, fierăstrăul, pânza și lemnul.

Reglare contact multiplu hidraulic și bloc de contact pozitiv

Reglarea contactului multiplu hidraulic și a blocului de contact pozitiv trebuie asigurată pentru a evita pierderea funcției hidraulice și corodarea benzii de contact.

Debitarea buştenilor în cherestea

Există multe metode și tehnici de debitare diferite pentru a transforma buștenii în cherestea, inclusiv debitarea directă, debitarea cu formarea de prismă, debitarea plană, debitarea treptată și debitarea în sfert. Pentru început, iată un curs introductiv pentru tăierea buştenilor în cherestea.

Articole de la 1 la 6, din total de 14

Page
Privacy Policy