banner

Revista "Știri Wood-Mizer"

Rămâneți la curent cu cele mai recente știri despre tehnologia fierăstraielor și prelucrării lemnului!


Aici puteți descărca sau răsfoi revista online Wood-Mizer, care conține articole despre fierăstraie moderne, idei noi de afaceri, nișe actuale de piață, inovații ale companiei și recomandări de la experții Wood-Mizer.

Abonați-vă la e-newsletter-ul Wood-Mizer! Acesta este cel mai simplu mod de a fi la curent cu noutățile despre echipamentele și sculele din domeniul prelucrării lemnului. 

Ce puteți citi în e-newsletter-ul Wood-Mizer?


  • PRODUSE NOI. O prezentare detaliată a celor mai noi echipamente și scule pe care Wood-Mizer le lansează pe piață.
  • CONSULTANȚĂ DE SPECIALITATE. Informații despre configurarea, întreținerea și repararea fierăstraielor, precum și recomandări în afaceri.
  • POVEȘTI ALE CLIENȚILOR. Povești despre aplicarea fierăstraielor Wood-Mizer în întreaga lume.
  • IDEI DE AFACERI CE INSPIRĂ ȘI PROIECTE DIN DOMENIUL PRELUCRĂRII LEMNULUI. Articole care vă inspiră și vă ajută să descoperiți noi nișe de piață.
  • PREZENTĂRI ALE ECHIPAMENTELOR. Compararea funcțiilor și caracteristicilor tehnice ale mașinilor și sculelor – ce vă ajută la alegerea corectă.
  • ȘTIRI DESPRE COMPANIE. Evenimente, expoziții, transmisii LIVE online, webinarii, zile ale clienților. 
  • PROMOȚII. Reduceri, bonusuri, cadouri, posibilitatea de a realiza o investiție profitabilă și de a începe să economisiți încă din primul minut. 

Înscrieți-vă pentru e-newsletter-ul Wood-Mizer chiar acum și veți primiți un eBook gratuit de la Wood-Mizer cu informații și sfaturi utile.

Abonati-vă la newsletter-ul nostru

Primiți notificări pe email despre promoţii speciale şi produse noi!

Prin abonare vă exprimați acordul de a primi prin e-mail actualizări de la Wood-Mizer și acceptați termenii Politicii de confidențialitate a Wood-Mizer.

Abonati-vă la newsletter-ul nostru
Primiți notificări pe email despre promoţii speciale şi produse noi!