Rola de ghidaj a pânzei (32 mm)

Special Price 203,49 RON 171,00 RON Regular Price 226,10 RON
In stock

Număr piesă: 087887

Această rola de ghidaj a pânzei este compatibilă cu: LX50, LT15, LT20, LT40, HR110, HR115, lățimea pânză panglică de 32 mm și 35 mm.

Badge
Imprimă această pagină Adăugare pentru comparare

Această rola de ghidaj a pânzei este compatibilă cu: LX50, LT15, LT20, LT40, HR110, HR115, lățimea pânză panglică de 32 mm și 35 mm.

Beneficii
  • Fabricat în Europa
  • Oțel călit
Descriere Rola de ghidaj a pânzei (32 mm)

Pentru a asigura cea mai bună calitate a debitării pentru fierăstrăul dvs., Wood-Mizer produce role de ghidaj ale pânzei în fabrica din Polonia, care permite experților noștri să monitorizeze atent procesul de fabricație.

Oțelul european de înaltă calitate este călit pentru a-i crește rezistența la uzură. Prelucrată ulterior pentru a corecta dimensiunile și atingerea unei suprafețe perfect plane pentru a reduce vibrațiile în timpul debitării. Fiecare rolă prezintă câteva caneluri care permit distribuția uniformă a căldurii. Această formă unică a rolelor contribuie la calitatea procesului de debitare.

Ansamblul rolei de ghidaj a pânzei include:

  • Piuliță de blocare din nailon
  • Rolă
  • Rulment cu bile etanș x 2
  • Inel de fixare interior x 2
  • Șaibă zincată x 2
  • Arbore de montaj ghidaj pânză zincat
Rola de ghidaj a pânzei

Cât de des trebuie schimbată o rolă de ghidaj a pânzei?

Durata estimată de viață dacă sunt respectate procedurile de întreținere și operare: 1000 ore. Datorită numeroaselor variabile care există în timpul operării fierăstrăului, durata de viață propriu-zisă poate varia semnificativ.

Cum să întrețineți rolele de ghidaj ale pânzei?

Asigurați-vă că după reglarea rolelor dvs., partea din spate a pânzei nu atinge marginea rolei – ar trebui să existe un spațiu de cel puțin 4 mm, unghiul și presiunea aplicate pânzei să fie conform stării pânzelor, rulmenții să fie în stare bună astfel încât rolele să fie într-o continuă mișcare pentru a reduce frecarea dintre piesele mobile, ce poate deteriora pânza și afecta calitatea tăieturii.

Read More
Abonati-vă la newsletter-ul nostru
Primiți notificări pe email despre promoţii speciale şi produse noi!