BMS500 Mașină Profesională De Reascuțit Pânze

Out of stock
Imprimă această pagină Adăugare pentru comparare
Descriere BMS500 Mașină Profesională De Reascuțit Pânze

Mașina de ascuțit pânze BMS500 este concepută pentru a îndeplini cerințele de pe fierăstraiele-panglică de producție ridicată, la care pânzele se ascut în continuu. Are o construcție de nivel industrial și funcții automate care vă permit să vă concentrați mai puțin pe ascuțirea pânzelor și mai mult pe eficientizarea timpului dvs.

BMS500 ascute pânze cu o lățime de la 25 mm la 75 mm și un pas al dinților de la 12,7 mm la 28,6 mm. BMS500 folosește pentru ascuțirea pânzelor un disc CBN industrial, cu diametrul de 203 mm, la o rotație de 4250 RPM. Copertina și discul de ascuțire se ridică și fac loc pentru instalarea și scoaterea cu ușurință a pânzelor. Copertina este prevăzută cu o fereastră de vizualizare și iluminare cu LED la interior, astfel încât operatorul poate monitoriza îndeaproape și în condiții de siguranță progresul operației de ascuțire.

Panoul de comandă, cu utilizare intuitivă, include un contor de dinți cu afișaj, viteză reglabilă de ascuțire și are două moduri de operare: Configurare și Ciclu de ascuțire. Mașina de ascuțit se configurează rapid pentru a se opri după ascuțirea unui număr precis de dinți. Raclorul cu lamă din carburi metalice debavurează fiecare dinte și pernuțele ștergătorului de ulei curăță excesul de ulei de pe pânză în mod automat. Uleiul de ascuțit este curățat cu o serie de magneți care îndepărtează pilitura de fier din ulei.

Concepută de experți în întreținerea profesională a pânzelor pentru calitate și producție, BMS500 este mașina absolută de ascuțit pânze-panglică existentă astăzi pe piață.

Read More
Clipuri video BMS500 Mașină Profesională De Reascuțit Pânze
Abonati-vă la newsletter-ul nostru
Primiți notificări pe email despre promoţii speciale şi produse noi!