Imprimă această pagină Adăugare pentru comparare

BMT300 - dispozitivul automat de reglare

Out of stock
Descriere BMT300 - dispozitivul automat de reglare

Mașina industrială de ceaprăzuit BT300 este destinată firmelor profesioniste de ascuțit pânze și fabricilor mari de debitare a lemnului. Lățimea maximă a pânzei de procesat este de 75 mm, iar viteza de avans este de până la 24 de dinți pe minut.

Mașina pneumatică de ceaprăzuit BMT300 asigură o acuratețe extremă și consecvență în ceaprăzuirea dinților. Panoul electronic de comandă afișează toți parametrii și instrumentele de diagnosticare. Pur și simplu instalați pânza și porniți mașina în modul în care doriți să execute operația de ceaprăzuire. La finalizarea unei fețe, întoarceți pânza și reinstalați-o în mașina de ceaprăzuit și mutați cursorul de pânză în poziție inversă.

Mai multe moduri și funcții diferite asigură flexibilitate în modul de funcționare al mașinii și în ceea ce privește parametrii pe care îi va utiliza. Modul de verificare doar examinează ceaprazul. Modurile de ceaprăzuire regulată pot depista modele de ceapraz și vor încovoia înapoi în mod automat dinții deplasați. După ceaprăzuirea pânzei, mașina se va opri sau va examina încă o dată pânza pentru a vă asigura că ceaprazul este precis. Se pot ajusta toleranțe minime și maxime ale ceaprazului.

BMT300 este concepută pentru utilizarea împreună cu mașina de ascuțit BMS500, destinate firmelor care operează mai multe fierăstraie-panglică, precum și centrelor de service pentru reascuțire, a căror activitate de bază este întreținerea pânzelor de fierăstraie.

Read More
Abonati-vă la newsletter-ul nostru
Primiți notificări pe email despre promoţii speciale şi produse noi!