Prezentarea pânzei Wood-Mizer: DoubleHARD

De Wood-Mizer, Europe

 


Testate pe teren în aplicații solicitante de debitare din întreaga lume, DoubleHARD reprezintă pânzele vârf de gamă și cele mai reprezentative ale Wood-Mizer, în care operatorii de fierăstraie au încredere de zeci de ani. Pânzele DoubleHARD și-au câștigat renumele deoarece Wood-Mizer folosește un oțel aliat de înaltă calitate, iar procesul de inducție folosit călește vârful dinților, rezultând o pânză durabilă și fiabilă, care oferă o rezistență și o durată de viață duble față de pânzele standard din carbon.

 

 

Există un motiv pentru care DoubleHARD sunt unele dintre cele mai populare pânze de fierăstrău din industrie. Pânzele DoubleHARD sunt rezistente, durabile și nu se vor ciobi sau uza prematur. Fiecare dinte este ceaprăzuit cu precizie de echipamente controlate prin computer și ascuțit în profil vârf cu vârf folosind tehnologia de ascuțire CBN super abrazivă, pentru a asigura performanța pânzei la cel mai înalt nivel pentru orice aplicație de debitare. Toate pânzele Wood- Mizer sunt verificate din punct de vedere al calității și performanței de-a lungul a peste 100 de teste și inspecții, de la selecția materiilor prime până la ascuțirea finală.

 

 

În continuare vă prezentăm ce spun operatorii de fierăstraie despre pânzele DoubleHARD.

"La ferma noastră, debităm stejar cu aceste pânze. Nu am avut niciodată probleme cu pânzele DoubleHARD," afirmă proprietarul Copford Farm, Alex Gingell din Anglia.

"Obișnuiam să încerc diferite pânze, dar în cele din urmă am optat pentru DoubleHARD datorită duratei lor mai lungi de viață. Acestea oferă cel mai bun raport cost/volum per produs debitat. Utilizarea [pânzelor DoubleHARD] a dat roade", afirmă Oleksandr Gaydarzhi, proprietarul unei fabrici de cherestea din Ucraina.

„Pânza DoubleHARD este o pânză foarte bună și convenabilă. Este perfectă pentru debitarea atât a lemnului de esență tare, cât și a celui de esență moale”, afirmă Mohd Nazmi, un profesor și tâmplar din Malaezia, care și-a deschis propriul magazin de mobilă.

 

 

Cu peste 100.000 de fierăstraie care operează în peste 100 de țări, compania Wood-Mizer este dedicată fabricării de profiluri de pânze care pot debita orice esență de lemn din orice parte a lumii. Wood-Mizer oferă pânze DoubleHARD într-o gamă largă de lățimi, grosimi și profiluri potrivite pentru nevoile comune și speciale de debitare. Selecția disponibilă de pânze DoubleHARD oferă o flexibilitate de debitare de neegalat pe toate planurile, indiferent dacă trebuie debitați bușteni înghețați, rășinoase, foioase, noduroși sau în situații în care grosimea tăieturii reprezintă o cerință critică.

 

 

- Cel mai redus unghi al profilului dinților pentru debitarea buștenilor înghețați, esențelor dure dense și esențelor moi noduroase.

- Profil solid, complet, cu o capacitate bună de degajare a materialului pentru golul dintre dinții pânzei și o putere de antrenare mai mare (25 CP (18 kW) sau mai mult) la debitarea lemnului de esență tare.

Turbo 7 – Disponibil doar de la Wood-Mizer, acest profil de înaltă performanță, cu un unghi agresiv al profilului dinților de 39°, este conceput special pentru esențe dure extreme și exotice atunci când debitați cu echipamente cu putere superioară (25 CP sau mai mult).

Turbo 747 – Disponibil doar de la Wood-Mizer, acest profil este compatibil cu toate nivelurile de putere și dispune de un profil în adâncime al dinților pentru îndepărtarea sporită a rumegușului, unghi extrem de 47° pentru viteze mai mari de tăiere și puncte de penetrare ascuțite pentru o precizie sporită a prelucrării.

- Pânză ideală pentru o putere mai mică (24 CP (18 kW) sau mai puțin) pentru debitarea lemnului înghețat, a lemnului de esență tare și a buștenilor cu diametru mic.

10° - Pânză universală foarte populară pentru toate nivelurile de putere pentru debitarea esențelor tari mixte, cum ar fi stejarul roșu, cireșul, nucul, arțarul moale și plopul.

Vortex™ - Disponibil doar de la Wood-Mizer, acest profil unic de pânză are o capacitate mai mare de a îndepărta rumegușul din scândura debitată.

Contactați reprezentantul local Wood-Mizer pentru a comanda pânze DoubleHARD.

 

Obțineți un e-Book gratuit

Aflați cum să îmbunătățiți performanța pânzelor și să prelungiți durata de viață a acestora. Abonați-vă la newsletter-ul nostru și obțineți un e-Book care acoperă cele mai importante zece subiecte despre pânzele de fierăstrău panglică și link-uri către videoclipuri utile.

Subscribing indicates your consent to get email updates from Wood-Mizer and acceptance of Wood-Mizer's Privacy Policy terms.

Abonati-vă la newsletter-ul nostru
Primiți notificări pe email despre promoţii speciale şi produse noi!