Cum să despachetați în siguranță pânzele de fierăstrău

De Wood-Mizer, Europe

 

Urmăriți instructajul video despre modul de despachetare în siguranță a pânzelor de fierăstrău dintr-o cutie plată și cum să le pregătiți pentru debitare.

Când sosesc pânzele de fierăstrău, este important să cunoașteți modul de despachetare în siguranță și de pregătire a acestora pentru debitare. Purtați întotdeauna ochelari de protecție și mănuși atunci când manipulați pânzele de fierăstrău.

1. Urmați instrucțiunile imprimate pe cutie pentru a vă asigura că partea corectă este orientată în sus. Folosiți un cuțit pentru a tăia benzile de ambalare și deschideți cutia.

 

unpack 1unpack 1
unpack 2unpack 2

 

2. Înainte de a scoate pânza din cutie, verificați dacă dinții sunt îndreptați către o parte ferită de corp și dacă clema metalică fixează pânzele. Tăiați legătura din plastic care ține pânzele împreună.

 

meta clipmeta clip

 

3. Pentru pânzele ambalate covrig într-o cutie plată, prindeți lama cea mai din interior. Eliberați-o de restul pânzelor din cutie și orientați-o prin deschiderea clemei metalice.

 

guidebladeguideblade

 

4. Controlați ferm cu mâinile pânza eliberată pentru a continua să o ghidați afară din cutie.

 

free bladefree blade

Obțineți un e-Book gratuit

Aflați cum să îmbunătățiți performanța pânzelor și să prelungiți durata de viață a acestora. Abonați-vă la newsletter-ul nostru și obțineți un e-Book care acoperă cele mai importante zece subiecte despre pânzele de fierăstrău panglică și link-uri către videoclipuri utile.

Subscribing indicates your consent to get email updates from Wood-Mizer and acceptance of Wood-Mizer's Privacy Policy terms.

***

Abonati-vă la newsletter-ul nostru
Primiți notificări pe email despre promoţii speciale şi produse noi!