Prelucrarea lemnului

Modul de configurare a mașinilor de rindeluit/profilat Wood-Mizer

Tutorialul video explică unele operațiuni de întreținere obișnuite pentru mașinile de rindeluit/profilat pe patru laturi Wood-Mizer MP260 și MP360, precum și pentru mașina de rindeluit/îndreptat la grosime MP200.

Cum se schimbă cuțitele de rindeluit/profilat

Mașinile de rindeluit/profilat Wood-Mizer sunt proiectate pentru a realiza produse din lemn finite la prețuri accesibile și eficiente. Wood-Mizer oferă multe cuțite de rindeluit drepte și cuțite de profilat care pot fi instalate cu ușurință pe capul de tăiere pentru a comuta între diferite profiluri ale materialului produs. Aceste videoclipuri explică cum să înlocuiți rapid și fără efort cuțitele mașinilor de rindeluit/profilat de la Wood-Mizer.

Mașinile de prelucrare a lemnului de la Wood-Mizer – Întrebări frecvente

Specialiștii Wood-Mizer - managerul de produse Radoslaw Adamkiewicz și inginerul de suport tehnic Adrian Bugala - răspund la întrebările referitoare la mașinile de rindeluit / profilat Wood-Mizer.

Prezentarea mașinii de rindeluit/profilat pe patru laturi de la Wood-Mizer

Wood-Mizer oferă o gamă de mașini de rindeluit/profilat pe 4 laturi. Acest articol vă va ajuta să înțelegeți diferențele dintre acestea și să luați o decizie în cunoștință de cauză legată de achiziție.

Prezentare echipamente de prelucrare a lemnului Wood-Mizer

Wood-Mizer oferă o gamă largă de echipamente pentru rindeluire, profilare, îmbinare, îndreptare la grosime și debitare la dimensiune.

Abonati-vă la newsletter-ul nostru
Primiți notificări pe email despre promoţii speciale şi produse noi!