LT20B Fierăstrău panglică

Out of stock
Imprimă această pagină Adăugare pentru comparare
Producție comercială de cherestea la costuri reduse.
Un fierăstrău-panglică pentru o producție de cherestea fiabilă și la costuri reduse; caracteristici puternice și ușor de instalat.
Descriere LT20B Fierăstrău panglică

Conceput ca fierăstrău-panglică pentru producția de cherestea la costuri reduse, cu instalare rapidă și ușoară, modelul LT20B este o soluție populară „la pachet” pentru afacerile mici și mijlocii producătoare de cherestea, precum și pentru afacerile mai mari, care caută să își diversifice mai ușor gama de produse.

LT20B taie bușteni cu un diametru de până la 80 cm și o lungime de 4,8 - 8,4 m, având la dispozițiile opțiunile de pat standard. Pentru tăierea buștenilor mai lungi, se pot adăuga extensii la calea de rulare a fierăstrăului pentru aducerea acestuia la orice lungime de tăiere necesară.

Înălțimea joasă a patului la fierăstrăul-panglică LT20B are un design unic în scopul unei producții la costuri convenabile. Toate funcțiile de manipulare a buștenilor sunt operate manual. Buștenii sunt fixați pe patul fierăstrăului cu ajutorul clemelor manuale. Suporții laterali și rolele pentru conicitate se ajustează cu ajutorul unei manivele acționate manual. Capul de tăiere al fierăstrăului-panglică LT20B reține aceleași caracteristici de productivitate ca și gama premium de la Wood-Mizer. Cu sistemele electronice standard de poziționare calculator SW, pur și simplu selectați grosimea necesară a scândurii și capul de tăiere se poziționează automat la înălțime pentru fiecare operație de tăiere – fără a mai aștepta calcule efectuate manual. Deplasarea înainte și înapoi este realizată prin sistemul de avans mecanic cu viteză reglabilă.

Pânza este lubrifiată direct dintr-un rezervor de apă pentru a îmbunătăți performanța de tăiere și a menține pânza curată. Brațul reglabil de ghidare susține pânza în timp ce taie materiale la dimensiuni variate. Întinzătorul se ajustează ușor și menține pânza la gradul adecvat de tensionare pentru tăiere. Pânzele Wood-Mizer, disponibile într-o gamă largă de variante, sunt proiectate pentru toate cerințele de tăiere și furnizează o valorificare maximă a lemnului, cu deșeuri minime pierdute din lemnul prețios.

Opțiuni preferate de clienți

Adăugați un decojitor, care prelungește durata de viață a pânzelor prin eliminarea pământului și a pietrelor din scoarță. Pupitrul de comandă la distanță constituie modalitatea perfectă pentru a oferi operatorului un post de lucru cu comenzi centralizate. Sunt disponibile opțiuni de motoare pe benzină și motorină.

Read More
Clipuri video LT20B Fierăstrău panglică
Caracteristici LT20B Fierăstrău panglică
Mai multe informații LT20B Fierăstrău panglică
Mai multe informații
Putere
Putere 11 kW Motor electric
25 CP Motor pe benzină
22 CP Motor pe motorină
Capacitate de tăiere
Diametru maxim buștean 80 cm
Lungime maximă buștean 6.8 m
Lățime maximă a tăieturii 65 cm
Lățime maximă prismă 58 cm
Adâncime maximă a tăieturii 25 cm
Caracteristici și opțiuni cap fierăstrău
Setworks (Dispozitiv de comandă) SW10 (numai pentru modelele AC)
Deplasare pe verticală sus/jos Electric
Cap fierăstrău înainte/înapoi Electric
Braț de ghidaj pânză Electric
Sistem de lubrifiere pânză Supapă electrică
Sistem de tensionare pânză Șurub cu manometru
Decojitor Opțional
Diametru port colectare rumeguș 101.6 mm (4'')
Opțiuni suplimentare Post de comandă la distanță cu cablu tip perdea
Pânză
Lungime 4010 mm
Lățime 32 mm
35 mm
Volantă pânză
Diametru 483 mm
Tip Prevăzută cu curea
Material Fontă
Caracteristici și opțiuni pat fierăstrău
Construcție pat Şină singură
Șine pat unghiulare N/A
Extensii de pat Secțiuni ale patului suplimentare: 2 m
Pachet de remorci N/A
Manevrare buștean
Manuală 3 Side Supports, 1 Manual Log Clamp
STANDARD Hidraulică N/A
SUPER Hidraulică N/A
Caracteristici și opțiuni fierăstrău
Construcția cadrului Consolă
Standarde CE
Opționale Rampe manuale de încărcat
Cârlig pentru prismă