LT70 HEAVY DUTY Fierăstrău panglică

Out of stock
Imprimă această pagină Adăugare pentru comparare
Fierăstrăul LT70 HEAVY DUTY reprezintă o combinație perfectă a două caracteristici de echipare - capul de tăiere de la fierăstrăul LT70 și patul rezistent de la fierăstrăul WM4000.
Descriere LT70 HEAVY DUTY Fierăstrău panglică

Fierăstrăul LT70 HEAVY DUTY a fost proiectat combinând cele mai bune caracteristici ale modelului LT70 – extrem de popular și cu fiabilitate dovedită a capului de tăiere, și ale modelului WM4000 industrial - recunoscut pentru patul său rezistent cu funcții Super Hidraulice de manipulare a buștenilor. În această configurație de fierăstrău de mare capacitate, prelucrarea lemnului atinge un nivel industrial ridicat din punct de vedere al eficienței producției și păstrează ușurința în exploatare a unui fierăstrău profesional.

Capul de tăiere este proiectat pentru a debita bușteni de până la 95 cm în diametru și oferă o lățime a scândurii de maxim 73 cm (lățime prismă de 64 cm) și 39 cm adâncime de tăiere. Pânzele standard utilizate pe modelul LT70 HEAVY DUTY sunt pânze de 38-50 mm lățime și 4670 mm lungime. Capul dispune de un braț electric de ghidare a pânzei pentru susținerea acesteia în timpul debitării de diferite dimensiuni de bușteni și lubrifiere automată a pânzei pentru performanțe îmbunătățite de lucru ale acesteia.

Capul fierăstrăului poate fi echipat opțional cu un decojitor – pentru îndepărtarea murdăriei și menținerea pânzelor ascuțite mai mult timp, Indicator Laser – care arată locația exactă în care pânza va tăia bușteanul în continuare, sau brațe de returnare a scândurii – pentru transferul scândurilor proaspăt tăiate de deasupra bușteanului către transportor.

Din stația de operare de la distanță, operatorul controlează capul de tăiere cu precizie și confortabil pe direcțiile sus/jos și înainte/înapoi cu comenzi ale vitezei variabile. Grosimea scândurii este configurată o singură dată, iar sistemele SW10 Setworks, PLC1, PLC2 sau Accuset 2 se ocupă mai departe de resetarea automată a capului în poziția sa de pornire după fiecare trecere.

Fierăstraiele HEAVY DUTY sunt construite pe un pat mare și puternic, dotat cu un transportor de îndepărtare a scândurilor, rolă de absorbție și stația operatorului. Pentru manipularea ușoară a buștenilor de până la 3 tone, fierăstrăul dispune de un pachet Super Hidraulic care este alimentat de o pompă hidraulică de 5,5 kW și include o rolă de echilibrare a buștenilor, 3 suporturi verticale duble, 2 role de putere pe 2 cilindri, un rotitor de buștean cu lanț bidirecțional și o clemă centrală pe două tije. Configurația patului poate fi îmbunătățită prin opțiuni precum o secțiune de pat suplimentară (0,9 sau 3,6 m) pentru manipularea buștenilor mai lungi, punte de încărcare a buștenilor, masă de sortare sau picioare ridicate ale patului.

Read More

Mai multe informații LT70 HEAVY DUTY Fierăstrău panglică
Mai multe informații
Putere
Putere 18.5 kW Motor electric
22 kW Motor electric
Capacitate de tăiere
Diametru maxim buștean 95 cm
Lățime maximă a tăieturii 73 cm
Lățime maximă prismă 64 cm
Adâncime maximă a tăieturii 39 cm
Caracteristici și opțiuni cap fierăstrău
Setworks (Dispozitiv de comandă) SW10
SW PLC1 (pentru modelele AC)
SW PLC2 (pentru modelele AC)
Accuset2 (pentru modelele AC și DC)
Deplasare pe verticală sus/jos Electric
Cap fierăstrău înainte/înapoi Electric
Braț de ghidaj pânză Electric
Sistem de lubrifiere pânză LubeMizer
Sistem de tensionare pânză Hidraulică cu Airbag
Decojitor Opțional
Opțiuni suplimentare Indicator cu laser
Post de comandă la distanță (Cablul de câine sau perdeaua)
Role/ghidaje de pânză cu două patine
Pânză
Lungime 4670 mm
Lățime 38 mm
50 mm
Volantă pânză
Diametru 600 mm
Tip Prevăzută cu curea
Material Fontă
Caracteristici și opțiuni pat fierăstrău
Construcție pat Şină singură
Extensii de pat Bed Extension: 0.9 m or 3.6 m
Caracteristici standard Board Removal Conveyor
Absorption Roller
Manevrare buștean
SUPER Hidraulică Rotitor cu lanț
Clemă centrală pe două tije
Rolă de avans cu doi cilindri
Încărcător de buștean
3 suporți verticali dubli
Caracteristici și opțiuni fierăstrău
Construcția cadrului Consolă
Standarde CE
Abonati-vă la newsletter-ul nostru
Primiți notificări pe email despre promoţii speciale şi produse noi!