Mașina De Rindeluit Multifuncțională MP180

Out of stock
Imprimă această pagină Adăugare pentru comparare
Produce rapid cherestra finisată șI profilată

Cu ajutorul modelului MP180, obțineți toate beneficiile unei mașini de rindeluit și profilat (mașină de rindeluit și îndreptat la grosime) într-un singur echipament, capabil să producă cherestea rindeluită și finisată pe toate laturile, prin adăugarea unui cuțit lateral la masa de jos unde se află mașina de rindeluit (îndreptat la grosime).

Beneficii
  • 2 or 3 step process to produce 4-sided planed or moulded timber.
  • For producers of furniture, windows, doors, flooring, mouldings and more.
  • Use jointer, planer and moulder (planer, thicknesser and moulder) without any setup between modes.
Descriere Mașina De Rindeluit Multifuncțională MP180

Cu ajutorul modelului MP180, obțineți toate beneficiile unei mașini de rindeluit și profilat (mașină de rindeluit și îndreptat la grosime) într-un singur echipament, capabil să producă cherestea rindeluită și finisată pe toate laturile, prin adăugarea unui cuțit lateral la masa de jos unde se află mașina de rindeluit (îndreptat la grosime). Prelucrați lemnul debitat brut cu această mașină și obțineți scânduri complet finisate și profilate.

Începeți prin a utiliza masa de sus pentru îmbinare (rindeluire) – realizând două laturi de îmbinare perfect plane și la un unghi drept precis unul față de celălalt. Apoi puteți utiliza masa de jos pentru rindeluire (îndreptare la grosime) a ultimelor două laturi în același timp, îndreptarea la grosime a scândurii la dimensiunile sale finale, și tăierea într-un pas adițional. Cuțitele de profilat pot fi inserate în cuțitul lateral, așa că puteți de-asemenea profila scândurile prelucrate. Cuțitul orizontal poate fi de-asemenea echipat cu cuțite de profilat cu un profil maxim de 2 mm.

Prin utilizarea cuțitului orizontal pentru rindeluire (îndreptare la grosime) și a cuțitului lateral vertical pentru profilare, puteți utiliza mașina pentru a îmbina, rindelui și profila (mașina de îndreptat la grosime, rindeluit și profilat) fără a trebui să reconfigurați sau regla semnificativ mașina.

Designul vă permite să produceți scânduri adecvate pentru îmbinare cu lambă și uluc din două treceri în locul celor șase-opt treceri obișnuite necesare în cazul echipamentelor standard. Această combinație unică face din mașina MP180 alegerea evidentă pentru tâmplarii care caută eficientizarea costurilor, versatilitate și precizie, toate într-o singură mașină.

Mașina MP180 vă va permite să produceți cherestra de înaltă calitate pentru fabricarea de mobilier și alte elemente profilate

Read More
Clipuri video Mașina De Rindeluit Multifuncțională MP180
Mai multe informații Mașina De Rindeluit Multifuncțională MP180
Mai multe informații
Cuțit orizontal
Putere 3 kW (4 CP), trifazic
Diametru 72 mm
Viteză ax 5600 RPM
Ax vertical
Putere 3 kW (4 CP), trifazic
Rindeluire
Lățime maximă 310 mm
Lungime masă 1400 mm
Adâncime maximă de tăiere 8 mm
Delimitatoare mașină de rindeluit 152 x 1100 mm
Îndreptare la grosime
Înălțime maximă 260 mm
Lățime maximă 410 mm
Lungime masă 830 mm
Adâncime maximă de tăiere 4 mm
Profilare
Înălțime maximă 100 mm
Lățime maximă 310 mm
Adâncimea maximă de tăiere 10 mm
Sistem de avans
Motor de avans 0.18 kW (0.25 CP), trifazic
0.37 kW (0.5 CP), trifazic (cu angrenaj planetar)
Viteză de avans 5 m/min
2 - 12 m (cu angrenaj planetare)
Role de avans 2 Steel + 1 Polyurethane Rollers
Diametru role de avans 32 mm
Obține o cotație Mașina De Rindeluit Multifuncțională MP180