WB2000 Fierăstrău cu pânză lată

In stock
Imprimă această pagină Adăugare pentru comparare
Performanță înaltă, debitare profesională a lemnului.
Structură pentru regim greu de lucru, capacitate bușteni 6 tone, cerințe reduse de întreținere și funcționare eficientă.
Descriere WB2000 Fierăstrău cu pânză lată

Faptul că Wood-Mizer cunoaște nevoile clienților la nivel internațional a dus la conceperea unui fierăstrău care înglobează tot ceea ce au mai bun de oferit tehnologiile cu pânză lată și îngustă.

Modelul WB2000 de la Wood-Mizer are o construcție pentru regim greu de lucru, presupune cerințe minime de întreținere și funcționarea este eficientă. Sistemul electronic de poziționare și pupitrul de comandă ridicat fac posibilă gestionarea de către un singur operator a tuturor funcțiilor de tăiere și de manipulare hidraulică a buștenilor, beneficiind în același timp de o vizualizare clară a lucrului. Sistemul avansat de poziționare a capului (PLC) afișează informațiile pe un monitor tactil HMI cu diagonala de 19 cm, prezentând dimensiunile scândurilor și prismelor, alături de înălțimea curentă a capului, poziția de avans și puterea pânzei.

Patul fierăstrăului, de construcție masivă, are o capacitate de până la 6 tone. Cele două grinzi din oțel cu profil în C care alcătuiesc cadrul sunt masive – 400 mm înălțime pe 110 mm lățime. Toate elementele hidraulice de manipulare a buștenilor – precum cleme de prindere a buștenilor, dispozitive de rotit buștenii, cu lanț și role mecanizate – sunt modulare și pot fi mutate în alte sectoare ale patului, după nevoie.

WB2000 este utilizat în egală măsură ca fierăstrău de sine-stătător pentru prelucrarea tuturor materialelor necesare sau adăugat pe o linie deja existentă, folosit la prelucrarea buștenilor atipici sau la executarea comenzilor speciale pentru care utilajele existente nu sunt adecvate.

Read More
Clipuri video WB2000 Fierăstrău cu pânză lată
Mai multe informații WB2000 Fierăstrău cu pânză lată
Mai multe informații
Putere
Putere 30 kW Motor electric
37 kW Motor electric
Capacitate de tăiere
Lățime maximă a tăieturii 90 cm
Caracteristici și opțiuni cap fierăstrău
Setworks (Dispozitiv de comandă) SW PLC3
Deplasare pe verticală sus/jos Electric
Cap fierăstrău înainte/înapoi Electric
Sistem de lubrifiere pânză Automat
Opțiuni suplimentare Indicator cu laser
Volantă pânză
Diametru 800 mm
Caracteristici și opțiuni fierăstrău
Standarde CE
Opționale Platformă pentru bușteni
Privacy Policy