GB-WLS

Debitarea stejarului cu fierăstraiele Wood-Mizer în Țara Galilor

În 2023, evenimentul anual Zilele Clienților Wood-Mizer au avut loc la Oak Frame Company din Saint Asaph, Țara Galilor de Nord. Simon Belfield, un operator pasionat de fierăstrău și proprietar de companie, este specializat în fabricarea diverselor articole din stejar și zadă, inclusiv cabane din lemn, foișoare, garaje și șoproane de grădină, dar mai presus de toate – acoperișuri, cadre și construcții din lemn de stejar. „Întotdeauna mi-a plăcut să lucrez cu lemnul”, afirmă Simon. „Lemnul atrage pe toți. Are atât de multe utilizări finale. Este un produs cu adevărat fenomenal.”

30 de ani de debitare lemnoasă în Țara Galilor cu cinci fierăstraie Wood-Mizer

Fostul bucătar s-a transformat într-un operator de fierăstrău, iar cei doi prieteni au început să călătorească prin împrejurimi cu fierăstrăul portabil pentru a asigura tăierea lemnului la fața locului. După 6 ani, David și-a achiziționat modelul de fierăstrău mobil LT40. „Cred că se întâmpla în anul 1990”, își amintește David. „Așa că, da, lucrez cu un fierăstrău Wood-Mizer de mai bine de 30 de ani.”

Idee de afaceri din țara galilor: dezvoltarea zonei forestiere

Pentru gestionarea profitabilă a terenului de pădure deținut, o echipă galeză tată-fiu producătoare de structuri din lemn a dezvoltat cabane modulare construite cu lemnul...

Abonati-vă la newsletter-ul nostru
Primiți notificări pe email despre promoţii speciale şi produse noi!