Silvicultură sustenabilă

Debitarea lemnului la Castelul Balmoral din Scoția cu fierăstrăul Wood-Mizer LT40

Castelul Balmoral a fost reședința familiei regale din Scoția de când a fost achiziționată de Prințul Albert pentru Regina Victoria în anul 1852. Tradiția este că fiecare proprietar succesiv al domeniului se preocupă îndeaproape în a-l administra adecvat și îmbunătăți. Domeniul Balmoral a achiziționat recent un fierăstrău mobil Wood-Mizer LT40 WIDE pentru a întreține eficient pădurile și zonele verzi care înconjoară castelul.

Management durabil al pădurilor pentru comunitățile locale din Italia

În ultimii 20 de ani, Consorțiul Forestier din Alta Val di Susa, Torino, Italia, s-a bazat pe fierăstraiele Wood-Mizer pentru a atinge două obiective ale managementului durabil al pădurilor - protejarea mediului înconjurător și utilizarea eficientă a lemnului brut.

Gestionarea durabilă a pădurilor publice în Catalonia cu ajutorul unui fierăstrău Wood-Mizer

Proiectul MMBB la care s-au alăturat multe comunități urbane din regiunea Catalonia dezvoltă cu succes o economie circulară pentru utilizarea eficientă și fără deșeuri a lemnului din pădurile publice.

De la incendii de pădure la recuperarea economică: Modul în care un fierăstrău Wood-Mizer ajută la reconstruirea unui sat din Italia

La patru ani de la incendiile de pădure din Val di Susa, la granița dintre Italia și Franța, cooperativa locală La Foresta reduce pagubele provocate pădurii adăugând valoare lemnului în toate formele sale.

Abonati-vă la newsletter-ul nostru
Primiți notificări pe email despre promoţii speciale şi produse noi!