Întreținerea fierăstrăului

Modul de pregătire al fierăstrăului pentru iarnă

Debitarea în sezonul rece poate reprezenta o provocare, dar din fericire există o listă de verificare pentru a vă asigura că dumneavoastră și fierăstrăul sunteți pregătiți pentru debitarea iarna.

Modul de întreținere a unui fierăstrău

Toți utilizatorii fierăstraielor Wood-Mizer sunt preocupați de eficiența debitării lemnoase. Pentru a profita din plin de această activitate, trebuie să efectuați cu regularitate verificări și să înlocuiți piesele consumabile, în așa fel încât să evitați întreruperile de lucru nedorite. Respectarea instrucțiunilor de mai jos va garanta o operare lungă și fără probleme a fierăstrăului dumneavoastră.

Stoc recomandat de piese de schimb pentru fierăstrăul Wood-Mizer

Este important să păstrați un stoc de piese de schimb pentru fierăstrăul dumneavoastră. Compania Wood-Mizer vă prezintă o listă scurtă de piese de schimb care ar trebui să fie întotdeauna disponibilă; înlocuirea lor promptă vă scutește timp și bani.

Reglare contact multiplu hidraulic și bloc de contact pozitiv

Reglarea contactului multiplu hidraulic și a blocului de contact pozitiv trebuie asigurată pentru a evita pierderea funcției hidraulice și corodarea benzii de contact.

Abonati-vă la newsletter-ul nostru
Primiți notificări pe email despre promoţii speciale şi produse noi!