ASIA

Debitarea lemnului într-o fabrică de uși din Indonezia

Investind inteligent în echipamente de debitare a lemnului, un producător indonezian de uși a îmbunătățit calitatea produselor fabricate, a optimizat productivitatea și a mărit randamentul în folosirea de cherestea tropicală valoroasă.

Producție de palisandru cu fierăstrăul Wood-Mizer LT20 în Indonezia

O companie indoneziană taie lemn exotic de esență tare pentru a-și crește vânzările în China și Japonia. Compania are 150 de angajați și a înregistrat creșteri de profit de când a achiziționat un fierăstrău Wood-Mizer LT20.

Înlocuirea vechilor fierăstraie cu echipamente moderne în Indonezia

În condițiile creșterii prețurilor buștenilor, nevoia obținerii unei rate de recuperare cât mai mari de material din fiecare buștean a determinat această companie indoneziană să își modernizeze echipamentele de prelucrarea lemnului.

O companie din Thailanda din domeniul prelucrării lemnului se concentrează pe rentabilitatea investițiilor

O companie de biomasă și-a extins producția de paleți cu noi fierăstraie care asigură o rentabilitate superioară a investițiilor (ROI) comparativ cu utilajele tradiționale.

O companie din Malaysia realizează trecerea la un fierăstrău cu tăietură subțire, mai rapid și mai productiv

Această familie care operează fierăstrăul în Terengganu, Malaysia ne prezintă modul în care chiar și companiile mici pot beneficia de un fierăstrău modern și eficient.

O companie tailandeză de fabricare de paleți își dublează productivitatea cu un fierăstrău de retăiere Wood-Mizer

O fabrică modernă de paleți a înlocuit două fierăstraie verticale clasice cu un fierăstrău de retăiere Wood-Mizer și a dublat astfel productivitatea. “Avem clienți de pretutindeni din lume care ne-au însărcinat cu cerințe speciale, iar noi am proiectat fix acei paleți care să corespundă specificațiilor clienților”, ne împărtășește Pichit Chiamcharoen, managerul companiei Pallet Maker Group Co. “Am produs sute de modele pentru a se potrivi exact cerințelor clienților noștri.

Articole de la 1 la 6, din total de 8

Page
Abonati-vă la newsletter-ul nostru
Primiți notificări pe email despre promoţii speciale şi produse noi!