Canada

Un fost electrician și-a construit casa visurilor în Canada

Nathan Shewchuk și-a îndeplinit visul de o viață de a-și construi propria casă după opt ani de muncă asiduă și dăruire, împreună cu câteva ajutoare și un fierăstrău portabil Wood-Mizer.

O experiență canadiană: construirea unei sere

De foarte mulți ani, Stan Kujala visa să construiască o seră pe proprietatea sa de pe malul lacului din Port Alberni, Columbia Britanică. „Eu și soția mea suntem grădinari pasionați de legume de ani de zile”, ne împărtășește Stan. „Întotdeauna ne-am dorit să construim o seră pentru a prelungi sezonul de legumicultură.”

Proiect inspirațional din Canada: Construcția unei case de oaspeți pe marginea unui pârâu

Dacă veți trece podețul de la cabana principală a lui Andrew Koessler din Columbia Britanică, Canada, veți putea admira cea mai recentă creație a sa - o casă de oaspeți pitorească pe marginea pârâului, cu mansardă cu pat dublu, zonă de relaxare la parter și chicinetă cu apă curentă.

Fabricarea tocătoarelor de bucătărie din lemn în Canada

Localizată pe insula Cape Breton din Noua Scoție, compania "Larch Wood Canada" produce tocătoare artizanale pentru bucătărie din lemn debitat din arbori de larice. În plus de modelele superbe de culoare și tipar, compania Larch Wood s-a specializat în tocătoare ca unelte de bucătărie fabricate din scânduri de larice, deoarece acestea sunt durabile și prezintă o suprafață de tocat alimente cu așa-numita caracteristică de ”auto-refacere”.

Abonati-vă la newsletter-ul nostru
Primiți notificări pe email despre promoţii speciale şi produse noi!