GB-ENG

Utilizarea chibzuită a lemnului urban în Londra

Platanul londonez (Platanus x acerifolia) este un hibrid de paltin occidental (sycamore american) și platan oriental. Unul dintre platani exista pe strada Eric St., oferind un adăpost propice pentru diverse insecte și captând de peste 130 de ani noxele generate de traficul intens din Londra. Dar amploarea construcțiilor din cartierul East End al Londrei din ultimele decenii a făcut copacul nesigur și s-a decis tăierea sa. Cu o reapariție a interesului pentru achiziția de produse locale, lemnul urban reprezintă o resursă valoroasă care poate atrage cumpărători de mobilier care gândesc și ecologic.

Un fermier din Marea Britanie utilizează Fierăstrăul LT20 pentru a-și crește profiturile

În ultimul deceniu, Henry Brown din North Yorkshire Moors și-a diversificat cu succes afacerea și a făcut Grange Farm mai profitabilă prin adăugarea de căsuțe de vacanță și vânzare de cherestea în oferta sa, realizând o fermă rural viabilă pentru familia sa în creștere.

Un atelier de tâmplărie este specializat în construirea podețelor și indicatoarelor din lemn pentru alei

Podețele și indicatoarele din de pe aleile publice din Anglia creează oportunități pentru activități în aer liber și plimbări în mediul rural. Brampton Woodworks este un atelier de tâmplărie englezesc, specializat în construirea de podețe și indicatoare din lemn pentru alei. Această companie a lucrat la proiecte interesante, cum ar fi Calea Zidului lui Hadrian, o potecă cu o distanță de 84 mile, care urmărește faimosul zid construit de romani sub împăratul Hadrian în anii 122-128 și care străbate vechile așezări și forturi romane de-a lungul drumului.

Mărimea contează

Fierăstrăul cu bandă lată WB2000 și-a ajutat proprietarul din Marea Britanie să înceapă debitarea buștenilor mai mari și astfel să câștige competiția cu centralele electrice.

O idee neobișnuită cu fierăstrăul-panglică Wood-Mizer: pergolă cu acoperiș verde în grădină

Fierăstraiele-panglică Wood-Mizer pot fi utile nu numai în afacerile de debitare a lemnului. Oamenii creează o mulțime de proiecte interesante din lemn, pe care îl taie singuri la fierăstraie-panglică Wood-Mizer.

Abonati-vă la newsletter-ul nostru
Primiți notificări pe email despre promoţii speciale şi produse noi!