DE

Fabricarea de mobilier din lemn în Saxonia Inferioară, Germania

Buștenii mari sunt adesea ieftini, dar mai greu de manipulat; doar unii operatori în lemn îi pot prelucra. Cu toate acestea, aceste dificultăți nu l-au oprit pe Jan Narten, un tânăr tâmplar din Germania care debitează bușteni de diametru mare și realizează mobilier unicat din lemn.

Un atelier german de tâmplărie debitează bușteni uriași de stejar cu un fierăstrău WM1000

Când Heiner Schäfers și Aron Keidel, doi iubitori ai lucrului cu lemnul și realizării de articole din lemn deosebite, s-au întâlnit la școala de tâmplărie din Germania, s-a format o idee genială. Au început să lucreze împreună acum 10 ani, iar astăzi conduc o afacere cu adevărat unică în Recklinghausen, Germania.

O femeie puternică la comanda unui fierăstrău

Bad Berka este o mică stațiune de tratament din regiunea germană Turingia. Aici o întâlnim pe Sandra Eule, singura femeie care operează un fierăstrău Wood-Mizer pe bază de contract în Germania. Întâlnim o blondă drăguță, puternică, cu suflet mare.

Cum obțineți cel mai bun sunet în cazul unui clopot mare de biserică?

Specialiștii germani, cu experiență de 300 de ani, cred că aceasta reprezintă o adevărată operă de artă plus ... juguri din lemn de stejar!

Proprietarii de păduri debitează buștenii căzuți pentru a adăuga valoare

Aveți nevoie să curățați pădurea după o furtună care a doborât copaci? Există copaci afectați de gândacul de scoarță? Una dintre soluții este de a debita bușteni afectați în cherestea mai valoroasă pentru gospodării și comercializare.

Fierăstrăul Wood-Mizer debitează bușteni de stejar de mlaștină

După două mii de ani sub apă, bușteanul de stejar a fost scos, debitat și uscat. A fost transformat într-un material splendid și extrem de valoros, iar durata de viață a acestui lemn se va întinde pe parcursul următoarelor secole.

Articole de la 1 la 6, din total de 8

Page
Abonati-vă la newsletter-ul nostru
Primiți notificări pe email despre promoţii speciale şi produse noi!