SE

MUNCA PREFERATĂ O VIAȚĂ ÎNTREAGĂ - povestea unui tâmplar din Suedia

"Lemnul vândut în magazinele de bricolaj este scump, așa că oamenii caută modalități de a-l procura mai ieftin. Mă sună și eu le pregătesc o întreagă gamă de produe - pardoseli, pereți și plafoane pentru acoperișuri, chiar și unele profiluri speciale pentru casele istorice. Pentru aceste produse de calitate, folosesc bușteni din păduri vechi de 200 de ani", ne explică Hans Larsson, un operator de fierăstrău și tâmplar din orașul suedez Vansbro.

Fierăstraiele și echipamentele pentru prelucrarea lemnului de la Wood-Mizer ajută la dezvoltarea industriei lemnului din Suedia

Suedia este o țară cu tradiții bogate în prelucrarea lemnului și respect pentru pădurile care acoperă două treimi din această țară. Beneficiind de pădurile întreținute corespunzător, industria de prelucrare a lemnului deține o poziție de top în economia suedeză. Mulți pădurari, operatori de fierăstraie și lucrători în lemn se bazează pe echipamentele Wood-Mizer care îi ajută pe proprietari să conducă afaceri de succes în prelucrarea lemnului pretutindeni în Suedia.

Învățarea prelucrării lemnului cu Wood-Mizer în Suedia

De fiecare dată când antreprenorul suedez David Virén prelucrează o scândură pe mașina sa de rindeluit / profilat Wood-Mizer, simte că a mai învățat încă o lecție despre lemn. „Lucrul cu lemnul este mai mult decât o simplă muncă de făcut. Este un proces de învățare continuu, din care poți obține multă satisfacție”, ne explică el.

Cu un fierăstrău-panglică, confecționarea pardoselilor din lemn ca hobby se poate transforma într-o afacere mică de succes

Un suedez, Nils Ohlin, ne spune cum planifică și se pregătește să schimbe rutina muncii de birou cu realizarea creativă de pardoseli personalizate din lemn.

Abonati-vă la newsletter-ul nostru
Primiți notificări pe email despre promoţii speciale şi produse noi!