Construcții din cadre de lemn

Un interesant proiect din Finlanda: o saună mare de lemn pe o insulă din Helsinki

Datorită fierăstrăului Wood-Mizer cu extensie pentru pat, compania finlandeză de prelucrare a lemnului a primit o comandă și un grant de investiții și a participat la construirea unei saune mari din lemn pe insula Suomenlinna.

Construcția Arcei lui Noe

Unul din cele mai mici fierăstraie Wood-Mizer a fost utilizat pentru a tăia 50% din cheresteaua folosită pentru construcția celei mai mari structuri independente din lume ridicate din cadre de lemn – o reconstrucție de dimensiuni biblice a Arcei lui Noe.

Fierăstrăul LT15 și mașina de rindeluit MP100 de la Wood-Mizer folosite în construcția de case din bușteni în Cehia

Pentru compania Hanis Log Homes din Cehia, construcția de case din bușteni reprezintă o mare afacere. Având angajați peste 50 de meșteri și producând tot mai multe case din bușteni în fiecare an, compania s-a specializat în modele de case personalizate care prezintă cu adevărat frumusețea naturală a lemnului.

Atelier vechi de tâmplărie din Germania modernizat

Mașina de rindeluit / profilat MP360 de la Wood-Mizer îmbunătățește viteza și precizia într-un atelier de tâmplărie german vechi. Situată în Gartow, în estul Saxoniei Inferioare, Germania, clădirea monument industrial protejat este folosită ca tâmplărie și atelier de prelucrare lemnoasă încă din 1923.

O casă americană de vis

Mack Lowery a transformat o tragedie într-un vis redevenit realitate, atunci când și-a terminat casa construită manual, cu două etaje, din lemn, în pădurile dense din Mississippi. Prima cabană din bușteni pe care tânărul Mack a construit-o inițial în 1976 a ars într-un incendiu devastator, care i-a lăsat familia fără adăpost. "Mi-au trebuit câțiva ani să fiu capabil să mă întorc în ferma mea după acel foc", își amintește Mack.

O companie din Norvegia folosește la maxim capacitățile fierăstrăului LT70

De la căsuțe confortabile construite pe malurile lacurilor și până la adevărate case de vacanță de lux de la munte, această companie norvegiană își realizează producția...

Articole de la 1 la 6, din total de 9

Page