Construcții din cadre de lemn

Un fost electrician și-a construit casa visurilor în Canada

Nathan Shewchuk și-a îndeplinit visul de o viață de a-și construi propria casă după opt ani de muncă asiduă și dăruire, împreună cu câteva ajutoare și un fierăstrău portabil Wood-Mizer.

Dezvoltarea afacerii de familie din Coasta de Azur, Franța cu ajutorul fierăstraielor Wood-Mizer

Compania Spinelli Palanca Services deține peste un secol de experiență în debitarea buștenilor, tunderea, curățarea și tăierea arborilor. Compania de familie a fost fondată în 1912 și a fost dezvoltată de-a lungul generațiilor. În 2014, afacerea a fost preluată de doi lucrători pasionați în lemn - Sebastien Spinelli și partenerul său Cyril Palanca pentru a continua moștenirea familiei, păstrând în același timp cea mai bună calitate a serviciilor.

Debitarea stejarului cu fierăstraiele Wood-Mizer în Țara Galilor

În 2023, evenimentul anual Zilele Clienților Wood-Mizer au avut loc la Oak Frame Company din Saint Asaph, Țara Galilor de Nord. Simon Belfield, un operator pasionat de fierăstrău și proprietar de companie, este specializat în fabricarea diverselor articole din stejar și zadă, inclusiv cabane din lemn, foișoare, garaje și șoproane de grădină, dar mai presus de toate – acoperișuri, cadre și construcții din lemn de stejar. „Întotdeauna mi-a plăcut să lucrez cu lemnul”, afirmă Simon. „Lemnul atrage pe toți. Are atât de multe utilizări finale. Este un produs cu adevărat fenomenal.”

Construirea de cabane pentru păstorii din Alpii francezi cu utilaje Wood-Mizer

Pe lângă construirea de cabane din lemn de calitate pentru păstori, Aleksander Salicis, un tâmplar din Plan du Verdon din Alpii francezi, folosește lemnul local pentru a oferi servicii și produse de tâmplărie clienților săi. Aleksander operează mai multe mașini Wood-Mizer pentru compania sa de prelucrare a lemnului, Salicis Charpente.

Debitarea de cherestea pentru cabane în Michigan, SUA

Steve Kesti, proprietarul companiei Backwoods Lumber cu sediul în Michigan, SUA, își amintește că a devenit interesat de prelucrarea lemnului încă din copilărie. „De când eram copil, mi-am dorit mereu să construiesc o cabană în pădure”, își amintește Steve. Tatăl său a fost tâmplar și, după ce a urmat un curs de tâmplărie în liceu, Steve a călcat pe urmele tatălui său devenind el însuși tâmplar. „Am lucrat ca tâmplar până când, în cele din urmă, am început să construiesc case pentru alți oameni”, își amintește Steve.

Proiect inspirațional din Canada: Construcția unei case de oaspeți pe marginea unui pârâu

Dacă veți trece podețul de la cabana principală a lui Andrew Koessler din Columbia Britanică, Canada, veți putea admira cea mai recentă creație a sa - o casă de oaspeți pitorească pe marginea pârâului, cu mansardă cu pat dublu, zonă de relaxare la parter și chicinetă cu apă curentă.

Articole de la 1 la 6, din total de 15

Page
Abonati-vă la newsletter-ul nostru
Primiți notificări pe email despre promoţii speciale şi produse noi!