Seria video Swedish Homestead: Nu țintiți profitul rapid, ci produsele de calitate premium

De Wood-Mizer, Europe

 

 

Continuăm să prezentăm seria video Swedish Homestead, ce vă povestește viața la o fermă modernă. Helmut Fuchs, fondatorul Swedish Homestead, ne prezintă modul în care munca susținută au făcut din fierăstrăul său LT40 o investiție profitabilă.

Helmut și soția sa Susanne au crescut în Germania, iar în final s-au relocate în Suedia pentru a achiziționa o fermă. Fiul lor, Simeon, își intervievează tatăl cu privire la viața la fermă și cum a cumpărat un fierăstrău LT40 în urmă cu cincisprezece ani, fapt ce a contribuit major la dezvoltarea gospodăriei lor.

“Personal, prefer să lucrez cu propriile mâini, decât să stau într-un scaun la birou, așa că viețile noastre s-au schimbat complet când ne-am lăsat slujbele de birou în urmă în Germania pentru a ne muta la o fermă,” își amintește Helmut. Într-o zi, Helmut se plimba prin pădurile din Germania cu fiul său, când au văzut un fierăstrău Wood-Mizer pentru prima dată. “A fost dragoste la prima vedere,” zâmbește Helmut. “Am luat decizia imediat: trebuie să îl cumpăr. Curând după aceea, am intrat în legătură cu biroul local Wood-Mizer.”

După achiziția fierăstrăului, Helmut a debitat lemn peste 5,000 ore, atât pentru propria fermă, cât și pentru clienți diverși din zonă. Anumiți clienți solicitau debitarea chiar și a mai multor sute de bușteni la o singură comandă. Cu un motor diesel puternic, Helmut este capabil să debiteze bușteni oriunde.

Helmut ne împărtășește astfel informații prețioase despre conducerea unei afaceri în domeniul debitării lemnoase. “Cel mai important lucru de reținut într-o operațiune comercială nu îl reprezintă profitul rapid, ci fabricarea unui produs de calitate premium,” susține el. “Mi se întâmplă frecvent să lucrez pentru un client, iar la sfârșit să câștig un prieten.” Datorită integrității sale, Helmut a oprit în final reclama, deoarece a atins rapid un număr de peste 100 de clienți.

“Aș cumpăra un fierăstrău Wood-Mizer LT40 oricând din nou pentru debitarea mobilă,” trage concluzia Helmut. Swedish Homestead a profitat pe deplin de munca asiduă fermierului și capacitatea de lucru a fierăstrăului său durabil.

Distribuit cu permisiunea Swedish Homestead.


***

***

Alte serii Swedish Homestead:

Modul sigur și precis de a doborî un copac

Iată cum fierăstrăul Wood-Mizer funcționează în aer liber pe timp de iarnă

De ce este bine să fie tăiați unii copaci

Cum un fierăstrău Wood-Mizer LT40 taie un buștean de la început până la sfârșit

Cum se curăță o pădure și se produce în același timp lemn de foc

Nu țintiți profitul rapid, ci produsele de calitate premium

Căutați un hobby care se plătește singur? Luați în calcul un fierăstrău!

Abonati-vă la newsletter-ul nostru
Primiți notificări pe email despre promoţii speciale şi produse noi!