FR

Dezvoltarea afacerii de familie din Coasta de Azur, Franța cu ajutorul fierăstraielor Wood-Mizer

Compania Spinelli Palanca Services deține peste un secol de experiență în debitarea buștenilor, tunderea, curățarea și tăierea arborilor. Compania de familie a fost fondată în 1912 și a fost dezvoltată de-a lungul generațiilor. În 2014, afacerea a fost preluată de doi lucrători pasionați în lemn - Sebastien Spinelli și partenerul său Cyril Palanca pentru a continua moștenirea familiei, păstrând în același timp cea mai bună calitate a serviciilor.

Construirea de cabane pentru păstorii din Alpii francezi cu utilaje Wood-Mizer

Pe lângă construirea de cabane din lemn de calitate pentru păstori, Aleksander Salicis, un tâmplar din Plan du Verdon din Alpii francezi, folosește lemnul local pentru a oferi servicii și produse de tâmplărie clienților săi. Aleksander operează mai multe mașini Wood-Mizer pentru compania sa de prelucrare a lemnului, Salicis Charpente.

Un fierăstrău portabil în Munții Franței: debitarea în orice anotimp!

Cu ajutorul fierăstrăului portabil Wood-Mizer LT70, operatorul francez Serge Jourdan debitează lemn local pentru tâmplari, asigură debitare la comandă pentru diverși clienți și este disponibil în orice moment pentru a ajuta alți utilizatori ai fierăstrăului Wood-Mizer din Valea Haut-Verdon din Beauvezer.

Debitarea lemnului în Alpii francezi cu un fierăstrău mobil Wood-Mizer LT70

Care este cel mai bun fierăstrău pentru lucrul în zonele muntoase? Debitarea lemnului în Alpi necesită mult caracter și determinare din partea operatorilor locali. Remorcarea fierăstraielor pe drumurile de munte poate reprezenta o adevărată provocare, chiar si pentru cei mai experimentați operatori. Pe lângă abilitățile și cunoștințele practice despre lemn, aceștia au nevoie și de echipamentul adecvat de debitare pentru a-și îndeplini bine sarcinile.

Prelucrarea lemnului în Alpii francezi: frumusețea lemnului din fiecare proiect

Yvan Cometto, un tâmplar dintr-un mic sat din Alpii francezi, realizează produse din cheresteaua locală folosind un fierăstrău Wood-Mizer. În compania sa YC Charpente, Yvan lucrează cu lemnul local descoperindu-i frumusețea. „Nu aș schimba acest loc pentru nimic altceva în lume”, recunoaște el zâmbind.

Articole de la 1 la 5, din total de 6

Page
Abonati-vă la newsletter-ul nostru
Primiți notificări pe email despre promoţii speciale şi produse noi!