Fierăstraie mobile

Un fierăstrău portabil în Munții Franței: debitarea în orice anotimp!

Cu ajutorul fierăstrăului portabil Wood-Mizer LT70, operatorul francez Serge Jourdan debitează lemn local pentru tâmplari, asigură debitare la comandă pentru diverși clienți și este disponibil în orice moment pentru a ajuta alți utilizatori ai fierăstrăului Wood-Mizer din Valea Haut-Verdon din Beauvezer.

Debitarea lemnului în Alpii francezi cu un fierăstrău mobil Wood-Mizer LT70

Care este cel mai bun fierăstrău pentru lucrul în zonele muntoase? Debitarea lemnului în Alpi necesită mult caracter și determinare din partea operatorilor locali. Remorcarea fierăstraielor pe drumurile de munte poate reprezenta o adevărată provocare, chiar si pentru cei mai experimentați operatori. Pe lângă abilitățile și cunoștințele practice despre lemn, aceștia au nevoie și de echipamentul adecvat de debitare pentru a-și îndeplini bine sarcinile.

Învățarea prelucrării lemnului cu Wood-Mizer în Suedia

De fiecare dată când antreprenorul suedez David Virén prelucrează o scândură pe mașina sa de rindeluit / profilat Wood-Mizer, simte că a mai învățat încă o lecție despre lemn. „Lucrul cu lemnul este mai mult decât o simplă muncă de făcut. Este un proces de învățare continuu, din care poți obține multă satisfacție”, ne explică el.

Un fierăstrău mobil îi poate ajuta pe clienți să economisească banii de transport al buștenilor

"Nu mai avem nevoie de tractor pentru a scoate bușteni din pădure, nici de camion pentru transportul scândurilor produse în locația clientului", ne spun frații Geronazzo, deținătorii unui fierăstrău mobil în Italia.

Fierăstrăul Wood-Mizer debitează bușteni de stejar de mlaștină

După două mii de ani sub apă, bușteanul de stejar a fost scos, debitat și uscat. A fost transformat într-un material splendid și extrem de valoros, iar durata de viață a acestui lemn se va întinde pe parcursul următoarelor secole.

Articole de la 1 la 5, din total de 7

Page
Abonati-vă la newsletter-ul nostru
Primiți notificări pe email despre promoţii speciale şi produse noi!