Fabricanți de paleți

Nelson Wood Shims raportează o creștere între 30% și 50% a producției datorită celui mai nou sistem de debitare lemnoasă Wood-Mizer TV6000 / MR6000

Cu sediul în Minnesota, SUA, Nelson Wood Shims este cel mai mare producător de lamele din lemn din America de Nord, producând articole de înaltă calitate cu distribuție la nivel național. Compania a investit recent într-un nou sistem de debitare lemnoasă pentru a crește randamentul de prelucrare a buștenilor, reducând în același timp investițiile și costurile operaționale.

O companie din Thailanda din domeniul prelucrării lemnului se concentrează pe rentabilitatea investițiilor

O companie de biomasă și-a extins producția de paleți cu noi fierăstraie care asigură o rentabilitate superioară a investițiilor (ROI) comparativ cu utilajele tradiționale.

Linia de fierăstraie Wood-Mizer folosită de compania poloneză MEBLOHIT

Mulțumită liniei de fierăstraie de la Wood-Mizer, producătorul polonez de paleți și-a mărit productivitatea, în paralel cu păstrarea aceluiași număr de angajați.

Prima instalare a unui fierăstrău orizontal de retăiere HR250 în Polonia: un producător de paleți înregistrează astfel creșteri impresionante de producție

O afacere de familie „AMESKO” care produce paleți și alte ambalaje din lemn în satul polonez Szczytkowice înregistrează o creștere semnificativă a eficienței, în urma instalării unui nou fierăstrău orizontal dublu HR250 în linia de producție a companiei.

O companie tailandeză de fabricare de paleți își dublează productivitatea cu un fierăstrău de retăiere Wood-Mizer

O fabrică modernă de paleți a înlocuit două fierăstraie verticale clasice cu un fierăstrău de retăiere Wood-Mizer și a dublat astfel productivitatea. “Avem clienți de pretutindeni din lume care ne-au însărcinat cu cerințe speciale, iar noi am proiectat fix acei paleți care să corespundă specificațiilor clienților”, ne împărtășește Pichit Chiamcharoen, managerul companiei Pallet Maker Group Co. “Am produs sute de modele pentru a se potrivi exact cerințelor clienților noștri.

Articole de la 1 la 5, din total de 7

Page
Abonati-vă la newsletter-ul nostru
Primiți notificări pe email despre promoţii speciale şi produse noi!