Producție de cherestea

Compania Wilson Enterprises se dezvoltă cu ajutorul sistemului industrial de debitare a lemnului Wood-Mizer WB2000

Cu sediul în Michigan, compania Wilson Enterprises, deținută și administrată de o familie, furnizează produse din lemn de înaltă calitate pentru decorarea locuințelor, construcții de case și proiecte de artizanat încă din anul 1985. Recent, compania a investit într-un sistem industrial de debitat Wood-Mizer WB2000 pentru a prelucra buștenii și a obține produse finite, oferind în același timp articole din lemn în aproape 5.000 de magazine cu amănuntul din Statele Unite.

Producătorii de cherestea scoțieni se bazează pe tehnologia modernă Wood-Mizer WB2000 pentru a genera profit

„Scoția este o țară frumoasă prin peisajele sale, numeroasele castele și vremea imprevizibilă. Călătorii care merg la nord de Edinburgh ajung la Perth, unde ar putea crede că este ultimul bastion al civilizației, dar peste munți, există Inverness. Cu microclimatul și terenurile fertile, această mică regiune surprinzător de caldă a Scoției de Nord este perfectă pentru cultivarea lemnului de bună calitate”, afirmă Ronald Munro Ferguson, proprietarul fabricii de cherestea Novar Sawmill.

O afacere de familie din Italia cu lemn de foc își mărește profitul cu ajutorul fierăstrăului LT70

La aproximativ 50 km nord-est de Roma, bunicul lui Stefano Chini demara o afacere de familie în anul 1929, vânzând legături de lemn de foc provenit din traversele de cale ferată dezafectate, despicate manual. Tatăl lui Stefano a crescut în industria prelucrării lemnului iar, prin munca sa, a dezvoltat o companie de succes în comercializarea de lemn de foc. Stefano a început să conducă afacerea cu normă întreagă din anul 2007. În calitate de proprietar la a treia generație, se gândește deja la viitorul propriului fiu în afacerea de familie.

O fabrică de cherestea modernă de înaltă performanță în Letonia

Fabrica de cherestea PRO WOOD din Letonia raportează triplarea volumului de producție, păstrând în același timp numărul de angajați și reducând semnificativ deșeurile de lemn după ce au început să opereze modelul de fierăstrău industrial WM4000 de la Wood-Mizer.

Prelucrarea lemnului în Alpii francezi: frumusețea lemnului din fiecare proiect

Yvan Cometto, un tâmplar dintr-un mic sat din Alpii francezi, realizează produse din cheresteaua locală folosind un fierăstrău Wood-Mizer. În compania sa YC Charpente, Yvan lucrează cu lemnul local descoperindu-i frumusețea. „Nu aș schimba acest loc pentru nimic altceva în lume”, recunoaște el zâmbind.

Producție de palisandru cu fierăstrăul Wood-Mizer LT20 în Indonezia

O companie indoneziană taie lemn exotic de esență tare pentru a-și crește vânzările în China și Japonia. Compania are 150 de angajați și a înregistrat creșteri de profit de când a achiziționat un fierăstrău Wood-Mizer LT20.

O companie din Malaysia realizează trecerea la un fierăstrău cu tăietură subțire, mai rapid și mai productiv

Această familie care operează fierăstrăul în Terengganu, Malaysia ne prezintă modul în care chiar și companiile mici pot beneficia de un fierăstrău modern și eficient.

Despre exploatare forestieră și prelucrare primară cu Ionică Ștefănoaia de la Lăcusta Prodcom

De curând am fost la Lăcusta Prodcom, firmă de exploatare forestieră și prelucrare primară a lemnului din Cornu Luncii, Suceava. Discuțiile despre exploatarea lemnului, faptul că toți cei care taie și prelucrează lemn sunt puși pe aceeași treaptă, ne-a determinat să vizităm o astfel de firmă pentru a vedea cum se face exploatarea forestieră, cum și cât se taie, cum este prelucrat și unde ajunge lemnul provenit de la exploatarea primară. A fost o discuție despre construcția unei firme, despre muncă și greutăți, despre lemn.

Mașina de rindeluit / profilat MP360 de la Wood-Mizer generează profituri mai mari la Highlands Sawmill

O mașină de rindeluit / profilat MP360 Wood-Mizer s-a alăturat celor două linii de fierăstraie cu aceeași marcă deja existente la Highlands Sawmill din Africa de Sud, permițând acestei companii să obțină o rentabilitate superioară. Highlands Sawmill este situată într-una din numeroasele văi fertile din afara orașului Harding - un loc care este de asemenea gazda vastelor culturi forestiere producătoare de cherestea din Weza și Singisi, în Africa de Sud.

"Am Achiziționat Un Utilaj Mult Mai Mare Decât Ne Gândeam Să Cumpărăm, Dar Suntem Foarte Încântați De Alegerea Noastră"

Producătorul olandez de articole unicat din lemn ne expune motivele pentru care a ales modelul WB2000 de fierăstrău și ce apreciază la modul său de operare.

Articole de la 1 la 10, din total de 18

Page
Abonati-vă la newsletter-ul nostru
Primiți notificări pe email despre promoţii speciale şi produse noi!