Sfaturi și indicații utile

Stoc recomandat de piese de schimb pentru fierăstrăul Wood-Mizer

Este important să păstrați un stoc de piese de schimb pentru fierăstrăul dumneavoastră. Compania Wood-Mizer vă prezintă o listă scurtă de piese de schimb care ar trebui să fie întotdeauna disponibilă; înlocuirea lor promptă vă scutește timp și bani.

Evitați tăieturile "ondulate"

Mulți operatori cunosc această problemă: în timpul debitării, apar tăieturi "ondulate". Problema este cu adevărat serioasă, dar se poate rezolva. Să examinăm, pas cu pas, toți factorii care afectează procesul de tăiere. Sunt patru: operatorul, fierăstrăul, pânza și lemnul.

Reglare contact multiplu hidraulic și bloc de contact pozitiv

Reglarea contactului multiplu hidraulic și a blocului de contact pozitiv trebuie asigurată pentru a evita pierderea funcției hidraulice și corodarea benzii de contact.

Debitarea buştenilor în cherestea

Există multe metode și tehnici de debitare diferite pentru a transforma buștenii în cherestea, inclusiv debitarea directă, debitarea cu formarea de prismă, debitarea plană, debitarea treptată și debitarea în sfert. Pentru început, iată un curs introductiv pentru tăierea buştenilor în cherestea.

Înfășurarea și desfășurarea pânzelor

Bobinarea și dezbobinarea pânzelor-panglică trebuie executată corect. Aveți mai jos un ghid rapid, pas cu pas, pentru înfășurarea corespunzătoare a pânzelor.

Maximizarea performanței pânzelor - introducere

Debitarea lemnului cu pânzele Wood-Mizer va produce un lemn drept, uniform; însă există câțiva factori care pot fi observați ca ducând la o performanță mai bună.

Ghid scurt privind modul corect de ascuţire a pânzelor

1. Asiguraţi-vă că profilul discului abraziv corespunde profilului pânzei.

2. Instalaţi pânza în ascuţitor.

Ascuțirea și ceaprăzuirea pânzelor - introducere

Îngrijirea corespunzătoare a pânzelor va asigura o durată mai îndelungată în care rămân ascuțite și pot fi ascuțite de mai multe ori.

Articole de la 41 la 48, din total de 48

Page
Abonati-vă la newsletter-ul nostru
Primiți notificări pe email despre promoţii speciale şi produse noi!