Sfaturi și indicații utile

Sistemele de tăiere de la Wood-Mizer adaugă productivitate și economisesc costurile de operare

Sistemele de tăiere de la Wood-Mizer combină mai multe mașini de debitat într-un singur sistem pentru a produce cherestea într-un mod mai controlat și mai eficient. Aceste sisteme sunt proiectate și personalizate pentru fiecare client în parte și cerințele lor specifice. Acestea pot varia de la linia de debitare cu control de la distanță LT70 la SLP1 / SLP2 Smart Log Processing și până la sistemul avansat Log Processing Sawmilling System. Wood-Mizer are o echipă experimentată și dedicată de ingineri pentru a dezvolta diferite sisteme de debitare care produc mai multă cherestea și mai puține deșeuri, reduc costurile de instalare, operare și întreținere și scad cerințele de forță de muncă.

Seria video Swedish Homestead: Cum se curăță o pădure și se produce în același timp lemn de foc

Simeon Fuchs și fratele său - fermieri suedezi - ne împărtășesc modul cum își administrează propria pădure, ce principii stau la baza curățării pădurii și modul în care aceștia produc lemn de foc din buștenii de mesteacăn recoltați.

Seria video Swedish Homestead: Nu țintiți profitul rapid, ci produsele de calitate premium

Continuăm să prezentăm seria video Swedish Homestead, ce vă povestește viața la o fermă modernă. Helmut Fuchs, fondatorul Swedish Homestead, ne prezintă modul în care munca susținută au făcut din fierăstrăul său LT40 o investiție profitabilă.

Mașinile de ceaprăzuit de la Wood-Mizer pentru întreținerea eficientă a pânzelor panglică de fierăstrău

În procesul de debitare, pânzele panglică de fierăstrău realizează o treabă extraordinară prin transformarea unui buștean în material valoros pentru lucrări de construcții. Pentru a produce prisme și scânduri de cea mai bună calitate din fiecare buștean, pânzele fierăstrăului trebuie să fie întreținute în mod corespunzător prin ascuțirea și ceaprăzuirea dinților acestora. Doar pânzele de fierăstrău bine întreținute garantează performanțe maxime de tăiere.

Mașinile de ascuțit de la Wood-Mizer – Cele mai noi echipamente pentru întreținerea pânzelor panglică de fierăstrăude Maintenance

Fiecare pânză de fierăstrău are nevoie de întreținere adecvată pentru a debita cu eficiență și precizie. În procesul de debitare, chiar și cea mai bună pânză se va toci mai devreme sau mai târziu, muchiile sale reducându-și capacitatea de a tăia eficient, iar dinții pânzei pierzându-și forma corectă. Există o modalitate de a evita aceasta, prin ascuțirea pânzelor folosind o mașină specializată, un disc de șlefuire și ulei mineral pentru șlefuire. După ascuțire, trebuie să ceaprăzuiți dinții pânzei pentru a pregăti pânza de fierăstrău pentru debitare.

Înțelegerea pânzelor de fierăstrău: Cum să alegeți corect profilul pânzei de fierăstrău

Folosirea celei mai bune pânze pentru fierăstrău este esențială pentru creșterea productivității, îmbunătățirea calității prelucrării și reducerea costurilor pentru operațiunile de tăiere sau retăiere. De la rășinoase verzi moi și până la foioase tari abrazive, Wood-Mizer produce o gamă de pânze de fierăstrău de top din industrie, cu peste 100 de combinații bazate pe profil, lățime, grosime, pasul dinților și material pentru orice tip de aplicație de tăiere sau retăiere. Cu o mare varietate de opțiuni disponibile, selectarea pânzelor care se potrivesc cel mai bine aplicației dvs. poate fi complexă. În continuare vă prezentăm un ghid util pentru a înțelege diferitele părți ale pânzei panglică de fierăstrău și cum să alegeți cel mai bun profil de pânză și material pentru aplicația dvs. de tăiere.

Mașinile de prelucrare a lemnului de la Wood-Mizer – Întrebări frecvente

Specialiștii Wood-Mizer - managerul de produse Radoslaw Adamkiewicz și inginerul de suport tehnic Adrian Bugala - răspund la întrebările referitoare la mașinile de rindeluit / profilat Wood-Mizer.

Cum să măriți durata de viață a pânzelor de fierăstrău

Eliminați timpul de nefuncționare și continuați să tăiați urmând aceste 10 sfaturi utile pentru a mări durata de viață a pânzei de fierăstrău.

Cum alegeți o pânză de fierăstrău

Cu sute de combinații în funcție pe profil și material, fiecare dinte al pânzelor de fierăstrău Wood-Mizer este ceaprăzuit cu precizie de echipamente controlate electronic și profilat complet vârf cu vârf folosind tehnologia de șlefuire super abrazivă pentru a asigura performanța pânzei la cel mai înalt nivel. Fabricate în Europa, toate pânzele Wood-Mizer sunt verificate pentru performanță și calitate prin cele peste 100 de teste și inspecții, de la selectarea materiilor prime până la șlefuirea finală.

Cum să debitați bușteni iarna

Pe măsură ce temperaturile mai scăzute ajung și buștenii încep să înghețe, vă prezentăm câteva sfaturi utile, note și răspunsuri la întrebări frecvente, pentru a face față provocărilor de tăiere cu care se confruntă procesatorii de lemn în această perioadă a anului. Cu subiectele corespunzătoare de întreținere a fierăstrăului și a pânzei tratate mai jos, puteți continua să tăiați ca profesionist toată iarna!

Modul de pregătire al fierăstrăului pentru iarnă

Debitarea în sezonul rece poate reprezenta o provocare, dar din fericire există o listă de verificare pentru a vă asigura că dumneavoastră și fierăstrăul sunteți pregătiți pentru debitarea iarna.

Cum să alegeți cele mai bune scule de tăiat pentru atelierul dvs.?

Cu cât aveți mai multe scule în atelier, cu atât mai des vă confruntați cu dilema alegerii instrumentelor de tăiat optime, ce sunt esențiale pentru fiecare aplicație de tăiere și cum să vă asigurați că o anumită alegere va funcționa bine pentru dvs.

Debitarea mobilă a lemnului pe comandă în Scoția

Cinci sfaturi despre debitarea lemnului pe bază de comandă de la un lucrător scoțian cu experiență. Urmăriți acest interviu pentru a afla mai multe informații despre debitarea lemnului pe comandă cu ajutorul unui fierăstrău mobil.

Seria video Swedish Homestead: Căutați un hobby care se plătește singur? Luați în calcul un fierăstrău!

O persoană din Suedia ne prezintă trei sfaturi pe care le-a primit de la tatăl său și propria experiență în luarea deciziei potrivite atunci când veți achiziționa un fierăstrău.

Prezentarea multilamă Wood-Mizer MR200 cu doi arbori

Wood-Mizer lansează un nou circular industrial multilamă – o mașină versatilă și foarte eficientă cu doi arbori, fiecare cu posibilitatea de montare a până la 12 pânze circulare și capacitate de debitare a prismelor de cherestea de până la 200 mm grosime.

Modul de întreținere a unui fierăstrău

Toți utilizatorii fierăstraielor Wood-Mizer sunt preocupați de eficiența debitării lemnoase. Pentru a profita din plin de această activitate, trebuie să efectuați cu regularitate verificări și să înlocuiți piesele consumabile, în așa fel încât să evitați întreruperile de lucru nedorite. Respectarea instrucțiunilor de mai jos va garanta o operare lungă și fără probleme a fierăstrăului dumneavoastră.

Linia Wood-Mizer de fierăstraie industriale

Echipamentele industriale Wood-Mizer oferă randament ridicat, design simplu, unelte de debitare low-cost care pot procesa lemnul fără sortare și îndepărtarea cojii. Liniile industriale de la Wood-Mizer și-au dovedit succesul în condiții de spații de atelier limitate și consum redus de energie. Există câteva beneficii cheie ale echipamentelor Wood-Mizer, ce permit generarea de profit și îmbunătățesc semnificativ eficiența la volume mari de procesare.

Ulei mineral pentru ascuțirea echipamentului dumneavoastră

Uleiul mineral curat prelungește viața discului dvs. de ascuțit CBN. Utilizarea unui tip greșit de ulei poate deteriora discul CBN prin înfundarea suprafeței sale fine. Odată înfundată, suprafața nu mai poate fi curățată. Ca o consecință, discul CBN începe să lase urme de ardere pe pânză și nu mai ascute precis.

Reglarea rolelor de ghidaj pânză

Rolele de ghidaj pânză oferă precizie și stabilitate suplimentare pânzei-panglică în timpul debitării. Acestea controlează de-asemenea poziția pânzei față de patul fierăstrăului. Pentru a verifica dacă rolele de ghidaj ale pânzei dumneavoastră sunt reglate corect, trebuie să utilizați o riglă specială care este furnizată împreună cu fierăstrăul.

Stoc recomandat de piese de schimb pentru fierăstrăul Wood-Mizer

Este important să păstrați un stoc de piese de schimb pentru fierăstrăul dumneavoastră. Compania Wood-Mizer vă prezintă o listă scurtă de piese de schimb care ar trebui să fie întotdeauna disponibilă; înlocuirea lor promptă vă scutește timp și bani.

Articole de la 21 la 40, din total de 47

Page
Abonati-vă la newsletter-ul nostru
Primiți notificări pe email despre promoţii speciale şi produse noi!