Pânze

Cum să despachetați în siguranță pânzele de fierăstrău

Urmăriți instructajul video despre modul de despachetare în siguranță a pânzelor de fierăstrău dintr-o cutie plată și cum să le pregătiți pentru debitare.

Wood-Mizer prezintă pânzele MaxFLEX Premium

MaxFLEX reprezintă una dintre mărcile Wood-Mizer de pânze de fierăstrău panglică. Când Wood-Mizer a proiectat această pânză, scopul a fost acela de a realiza o pânză durabilă, universală, cu o flexibilitate sporită și o durată de viață extinsă.

Prezentarea pânzei Wood-Mizer: DoubleHARD

Testate pe teren în aplicații solicitante de debitare din întreaga lume, DoubleHARD reprezintă pânzele vârf de gamă și cele mai reprezentative ale Wood-Mizer, în care operatorii de fierăstraie au încredere de zeci de ani. Pânzele DoubleHARD și-au câștigat renumele deoarece Wood-Mizer folosește un oțel aliat de înaltă calitate, iar procesul de inducție folosit călește vârful dinților, rezultând o pânză durabilă și fiabilă, care oferă o rezistență și o durată de viață duble față de pânzele standard din carbon.

Modul de înlocuire a unei pânze de fierăstrău

Înlocuirea pânzei de fierăstrău panglică reprezintă una dintre nevoile esențiale de întreținere pentru fiecare operator de fierăstraie. Respectarea indicațiilor de mai jos permite o instalare rapidă, sigură și corectă a pânzei de fierăstrău:

E-book «Cum să îmbunătățim performanța pânzei de fierăstrău» pentru download gratuit

Echipa Wood-Mizer a pregătit un e-Book cu cele mai populare articole de pe website despre pânzele de fierăstrău. E-Book-ul „Cum să îmbunătățim performanța pânzei de fierăstrău” este util atât pentru operatorii cu experiență, cât și pentru începători: un profesionist își poate reîmprospăta cunoștințele, iar un novice află multe informații utile. Urmăriți linkul și descărcați eBook-ul gratuit.

De ce se rup pânzele de fierăstrău?

Pentru a mări durata de viață a pânzelor, trebuie avute în vedere opt motive semnificative care conduc la ruperea prematură a acestora atunci când operați un fierăstrău. Câte ore de viață are o pânză de fierăstrău panglică sau câți metri cubi poate tăia înainte de a fi nevoie să o ascuțiți sau înlocuiți? Răspunsul la întrebarea „Cât rezistă o pânză de fierăstrău?” depinde de calitatea acesteia și de mulți alți factori. În acest articol, puteți afla la ce trebuie să acordați atenție atunci când lucrați cu un fierăstrău panglică pentru a evita ruperile premature ale pânzei și pentru a crește durata de viață a acesteia.

Înțelegerea pânzelor de fierăstrău: Cum să alegeți corect profilul pânzei de fierăstrău

Folosirea celei mai bune pânze pentru fierăstrău este esențială pentru creșterea productivității, îmbunătățirea calității prelucrării și reducerea costurilor pentru operațiunile de tăiere sau retăiere. De la rășinoase verzi moi și până la foioase tari abrazive, Wood-Mizer produce o gamă de pânze de fierăstrău de top din industrie, cu peste 100 de combinații bazate pe profil, lățime, grosime, pasul dinților și material pentru orice tip de aplicație de tăiere sau retăiere. Cu o mare varietate de opțiuni disponibile, selectarea pânzelor care se potrivesc cel mai bine aplicației dvs. poate fi complexă. În continuare vă prezentăm un ghid util pentru a înțelege diferitele părți ale pânzei panglică de fierăstrău și cum să alegeți cel mai bun profil de pânză și material pentru aplicația dvs. de tăiere.

Cum să măriți durata de viață a pânzelor de fierăstrău

Eliminați timpul de nefuncționare și continuați să tăiați urmând aceste 10 sfaturi utile pentru a mări durata de viață a pânzei de fierăstrău.

Cum alegeți o pânză de fierăstrău

Cu sute de combinații în funcție pe profil și material, fiecare dinte al pânzelor de fierăstrău Wood-Mizer este ceaprăzuit cu precizie de echipamente controlate electronic și profilat complet vârf cu vârf folosind tehnologia de șlefuire super abrazivă pentru a asigura performanța pânzei la cel mai înalt nivel. Fabricate în Europa, toate pânzele Wood-Mizer sunt verificate pentru performanță și calitate prin cele peste 100 de teste și inspecții, de la selectarea materiilor prime până la șlefuirea finală.

Ulei mineral pentru ascuțirea echipamentului dumneavoastră

Uleiul mineral curat prelungește viața discului dvs. de ascuțit CBN. Utilizarea unui tip greșit de ulei poate deteriora discul CBN prin înfundarea suprafeței sale fine. Odată înfundată, suprafața nu mai poate fi curățată. Ca o consecință, discul CBN începe să lase urme de ardere pe pânză și nu mai ascute precis.

Înfășurarea și desfășurarea pânzelor

Bobinarea și dezbobinarea pânzelor-panglică trebuie executată corect. Aveți mai jos un ghid rapid, pas cu pas, pentru înfășurarea corespunzătoare a pânzelor.

Maximizarea performanței pânzelor - introducere

Debitarea lemnului cu pânzele Wood-Mizer va produce un lemn drept, uniform; însă există câțiva factori care pot fi observați ca ducând la o performanță mai bună.

Ghid scurt privind modul corect de ascuţire a pânzelor

1. Asiguraţi-vă că profilul discului abraziv corespunde profilului pânzei.

2. Instalaţi pânza în ascuţitor.

Ascuțirea și ceaprăzuirea pânzelor - introducere

Îngrijirea corespunzătoare a pânzelor va asigura o durată mai îndelungată în care rămân ascuțite și pot fi ascuțite de mai multe ori.

Abonati-vă la newsletter-ul nostru
Primiți notificări pe email despre promoţii speciale şi produse noi!